Ангел на Единението

Ангелът на Единението е при вас, за да ви помогне да се приобщите към истинското единство.

Съобществото, в което живеем- държава, семейство, църква, винаги е заплашено от унищожение: може да се разпадне, ако общуваме лошо помежду си, ако всеки действа, без да се интересува от другите и се грижи само за собствената си изгода. Исус със своята личност и дух ни е обединил в едно съобщество, това е направил и със своите съвсем различни апостоли.

Самият той е обещал: “Където в мое име се съберат двама или трима, там ще бъда и аз”. Само когато сме обединени ние можем да почувстваме, че Бог е сред нас, че не сме сами. Само тогава душата ни се разширява, настъпва тишина и усещаме Божието присъствие. Ангелът придава на обединението на хората ново качество.

Призовавайте Ангела, когато сте в неразрешима ситуация и той ще ви покаже, че има и друго по- дълбоко единство от това, в което сте потънали. За да живеете в съвременното общество на интриги, конфликти и т.н. на вас ви е нужна твърда основа, нещо, намиращо се извън вас.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност