Ангел на Братството

Ангелът на Братството е при вас, за да ви каже, колко много братя и сестри ще имате, ако се сближите с другите по братски.

Всички ние сме Божии деца и затова сме братя и сестри, “Защото който върши волята на Бога ми е и брат, и сестра, и майка”. Ангелът на Братството иска да ви покаже, че всички имат равни права и никой не трябва да се издига над другите.

Колко често вие се поставяте над другите, не само в своята социална позиция, но и в своето самочувствие? Но, да имаш сестра не е същото както да имаш брат. С братята ние спорим и се караме. Със сестрите ние водим съдържателни разговори, които докосват и пробуждат в душата ни съсвем други струни.

Съществуват Ангели на сестринската любов, които по майчински се грижат за нас, проявайки сестринска грижа. Те не ни управляват, но са до нас и могат да ни помогнат така, както майката не може. Те влизат в контакт с душата, емоционалната сфера и духовността, което може да събуди нашия вътрешен Ангел. Ангелът на братството ще ви срещне с много такива Ангели, за да можете да станете за другите такъв вдъхновяващ и живителен Ангел.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност