Ангел на Бавността

Ангелът на Бавността е при вас, за да ви научи да вървите бавно във всички свои ежедневни дейности, за да чувствате със съзнанието си всяка стъпка и да не позволявате нищо да ви кара да бързате- така ще можете изцяло да оставате в настоящето и да му се наслаждавате.

Бавността води до интензитет на чувствата и вътрешно спокойствие. Тя има своя собствена красота. Когато една жена ходи бавно по улицата, всички мъже гледат след нея. Тя се наслаждава на походката си. А жената, която бързо минава през тълпата, никой не я поглежда, тя бърза да преследва целите си.

Тя не е на пътя, не е в тялото си, загубила е способността си да чувства, да празнува. Ние празнуваме факта, че сме човешки същества с божествено достойнство. В забавянето на нашите движения има отзвук от този празник. Когато възприемаме нещата бавно, усещаме радостта и можем да се ползваме от нея. Ангелът иска да ви научи на изкуството да живеете интензивно. Просто опитайте, тръгнете бавно и се наслаждавайте!

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност