Замърсеният въздух убива деца!

Повече от два милиона деца умират всяка година заради замърсен въздух, съобщават китайски изследователи. Учените провели изследване, което показало, че нивото на замърсения въздух вътре в помещенията е 5 пъти по-високо от нивото на замърсяване на атмосферата на открит въздух.

Причината се крие в мебелите и строителните материали, които съдържат вредни вещества (формалдехид, бензен (ост.бензол) и амоняк). Парите на формалдехида, могат да останат в помещенията от 5 до 15 години след ремонта, твърдят специалистите.

Експертите се опасяват, че жертвите на замърсения въздух в помещенията всяка година само в Китай са около 2,2 милиона деца на възраст под 5 години. Учените съветват да се отделя специално внимание на проблема с чистотата на въздуха в помещенията.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност