Важните решения трябва да се вземат след нощ за размисъл

Важните решения не трябва да се вземат спонтанно, а след дълго мислене, като най-доброто време за това е нощта, смятат холандски изследователи. Учените провели изследване, в което участвали хора, които планират да си купят жилище.

Експертите внимателно наблюдавали, как участниците в изследването правят избор на дом и как вземат решение в полза на един или друг вариант. Оказало се, че тези, които вземали решение спонтанно, под влияние на емоциите, по-често след това били разочаровани от избора си. А участниците, които предпочитали да помислят върху своя избор през нощта и вземали решение на сутринта, рядко оставали недоволни.

Експертите обясняват, че през нощта хората се успокояват и емоциите се притъпяват, което позволява на сутринта да се вземе решение спокойно и обмислено. Този подход свежда до минимум възможността за грешно решение, подчертават учените.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност