Средство при зъбобол

Много често зъбоболът е свързан с подуване на венеца и образуване на гнойни торбички (съпроводени от силна нетърпима болка!), което може да доведе и до загуба на зъба. Оказа се, че много добро натурално средство, което много бързо ликвидира гнойната торбичка и болката е Канелата.

Препоръчвам ви при поява на такъв проблем, веднага да приемете 1/2 ч.л. смляна канела с малко вода, ако ви е неприятно, можете да напълните празна капсула с канела или с малко навлажнен хляб да направите топче от канела с хляб и да го изпиете като таблетка.

Още с първия прием на канела ще усетите изчезване на болката. След няколко часа можете отново да приемете канела, с приема продължете, докато изчезне болката и подуването. Това обикновено става още първия ден.

Канелата можете да използвате при проблеми свързани с подуване, болка, кръвоизливи, включително маточни. Тя е много добро свиващо и кръвоспиращо средство, а също и добър дезинфектант.

Вижте също:   Как да спрем кръвотечение от носа за 2 минути?

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Камъни и кристали

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност