Семейните кавги са полезни за здравите взаимоотношения

Периодичните караници в семейството- добър симптом за здрава връзка. Учени провели изследване, което показало, че различията между членовете на семейството са нормално явление, тъй като всеки има своя собствена представа за ситуацията.

Също така, експертите установили, че изясняването на отношенията развива семейството. Смята се даже че семейство, в което не се карат е кандидат за развод, защото съпрузите не се интересуват един от друг, включително и в интимен план.

Психолозите поясняват, че размяната на враждебност това е и размяна на любов, изказването на натрупаното недоволството не предизвиква депресия и желание всичко да се прави напук на съпруга. Също така, експертите обясняват, че агресивността в кавгата зависи от концентрацията на хормона тестостерон, затова мъжете в такъв момент са по-шумни.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност