Съновник-У-Ураган

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Ураган

Тълкуване на съня: В сънищата ураганът е символ на разрушителна страст, грях, болест, чувственост, предвестник на някакви събития.

Ако насън сте станали свидетел на страшни разрушения, предизвикани от ураган, но вие не сте пострадали- в реалността, събитията в живота ви ще се развиват толкова бързо, че няма да можете да реагирате.

Сън, в който сте пострадали от ураган или в него е загинал някой от близките ви, е предупреждение за вас. Не мислете, че лошите постъпки остават ненаказани, за греховете на родителите винаги се разплащат децата.

Ако насън виждате хора, опитващи се да избягат от надигащ се ураган, идващ някакси отгоре. Но, техните усилия са безплодни, ураганът има огромна разрушителна сила и затова всеки подслон се разбива на парчета. Пред очите ви хората изчезват в черния вихър. Този сън говори за появата на Земята на много страшно и опасно заболяване, което ще бъде донесено от космоса. От болестта ще се спасят много малко, а може би вие или вашите потомци ще бъдете в състояние да намерите начин за спиране на тази страшна епидемия.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност