Съновник-Ш-Шкаф

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Шкаф

Тълкуване на съня:

Ако насън отваряте шкаф и виждате в него грижливо сгънати неща, означава, че тези дела, които старателно планирате, ще бъдат акуратно осъществени.

Ако сънувате празен шкаф означава, че не очаквате подаръци от бъдещето, предстои ви да проправяте пътя към своето благосъстояние.

Ако насън скривате нещо в шкаф- означава, че имате намерение да извършите нещо срещу съвестта си с надеждата, че за това няма да последва разплата. Но, наказанието обезателно ще ви настигне, така че по-добре послушайте гласа на съвестта си.

Ако насън видите шкаф или скрин с отворени чекмеджета- предвещава болка и отчаяние, които ще преминат с течение на времето, защото времето лекува всички рани и изглажда белезите. И най-накрая ще намерите душевен покой.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност