Съновник-Ш-Шия

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Шия, врат

Тълкуване на съня:

Ако насън видите на шията си петна или драскотини- наяве ще бъдете нападнати от непознат за вас човек. Най-вероятно той ще се опита да ви удуши и само висшите сили ще могат да ви помогнат да избегнете смъртта, на хора не можете да разчитате.

Ако насън връзвате около шията си шал или вратовръзка- знак за повишение в службата, което вие не заслужавате, но много очаквате. Основното нещо- останете на новия си пост човек, иначе той няма да ви донесе нищо хубаво.

Ако насън разглеждате украшение на шията си- означава благоволение към вас на висшите сили, които ще ви помогнат в критичен момент, но и ще изискат да си платите за най-малката грешка.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност