Съновник-П-Пазар

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Пазар

Тълкуване на съня:

Продавач- в реалността означава, че ще спечелите победа в спор с умен и хитър противник.

Ако видите насън пуст пазар- знак, че наяве трябва да приложите достатъчно усилия, за да изпреварите конкурентите си, в противен случай ще понесете финансови загуби.

Ако насън сте собственик на пазар и търгувате със странна стока- живи хора. Тази стока е много печеливша и вече пресмятате наум печалбите си- сънят показва, че моралните ценности за вас вече нямат такова значение, както преди. Вие се интересувате само от материалните блага и в името на тяхното умножаване сте готови на сделка със собствената си съвест.

Ако насън видите продавач на пазара, чиито продукти никой не купува- наяве ви очаква бедност, финансови проблеми и неуспехи.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност