Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – път

Ако сънувате път

Тълкуване на съня:

Ако видите насън криволичещ път – ясен показател, че вашите мисли и действия изискват да се желае повече. Вие се движите по пътя на живота в погрешна посока. Ако не се вразумите, то вас ви очакват два пътя: към гробището или към затвора.

Ако сънувате прав широк път, то в реалния живот вие сте на правилния, макар и не лесен път. След известно време вие ще имате стабилна работа, стабилно материално положение и любимо семейство.

Ако насън вървите по безлюден път – знак, че в реалния живот сте сами и много силно го преживявате. Може би си мислите, че никой не ви разбира и обича, но това не е така. Намерете утеха, обръщайки се към Бог и животът ви ще се подобри.

Прокарвате път насън – знак, че благодарение на силния си характер и упорита работа ще постигнете в този живот големи висоти, ще станете наистина велик човек. Но, след постигането на висока позиция, не се отвръщайте от ближните, помнете своите трудни времена.

Ако насън вървите по прашни пътища – това означава, че около вас има много лъжовни и зли хора, които искат да ви навредят по някакъв начин, опетнявайки в очите на близките вашето добро име.

Ако видите насън тясна пътечка – предсказва за това, че трябва да преминете по трудния път към славата, стабилния живот и материалното положение. Но, в крайна сметка всичко ще се получи.

Ако вървите насън по калдъръмени пътища – знак, че вие вървите бавно, но сигурно към поставената цел.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации