Съновник-О-Овраг, дефиле, клисура

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Овраг, дефиле, клисура

Тълкуване на съня:

Ако насън стоите на ръба на клисура- лоша поличба. Този сън означава, че скоро ще бъдете на косъм от смъртта. Дали ще останете жив или не, ще зависи само от вас самите. Бъдете внимателни в общуването си с непознати хора и не забравяйте да се обръщате към нашия Господ.

Ако насън падате в дере, то този сън е велико пророчество. Вашата мисия на Земята е много важна и е за установяване на мир и хармония между хората от всички страни. На вас ви е предначертано да бъдете начело на велика държава и ще останете на власт до края на живота си.

Ако сънувате плитък пролом, то скоро очаквайте благоволението на началниците си. Вие ще трябва да работите още дълго и упорито, за да заемете позицията, за която мечтаете.

Ако насън засипвате със земя дере- добър знак. Този сън показва, че вие можете лесно да преодолеете всички пречки, които срещате по пътя си и да постигате целите си. Но, този сън също говори за това, че преодолявайки различните трудности не трябва да забравяте за съдбата на другите хора.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност