Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – облак

Ако сънувате облак

Тълкуване на съня:

Ако насън гледате облаци – знак, че в реалния живот вие сте много мечтателен човек. Вашата мечтателност не се отразява добре на професионалния живот, ръста на кариерата и семейството ви. Проблемът е в това, че когато трябва да вземете някакво решение вие летите в облаците и затова вашият живот не дава никакви плодове.

Ако сънувате, че облак е приел странна форма. То много скоро ви очаква изненадващо събитие, което значително ще повлияе върху живота ви. Очевидно по някаква причина ви предстои да променяте местожителството или работата си. Понякога този сън пророкува за посещение на Земята от същества от друга планета. Те ще пристигат при нас на кораб, наподобяващ по форма на облак.

Ако насън над вас са надвиснали черни облаци, то в бъдеще ви очаква много тежко изпитание. Ще пролеете много сълзи и ще прекарате безброй безсънни нощи, но в крайна сметка ще осъзнаете, че това е тест, който ви е изпратен свише, за да изпитат вашия дух и вяра.

Ако насън се устремявате към облаци – пророчество за невероятно пътуване, което ви предстои в близко бъдеще. Понякога сънят е лош предвестник, който ви предсказва предстояща смърт на близък човек или за ваше сериозно заболяване.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации