Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – мак

Ако сънувате мак

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че сеете мак. Това означава, че вие усещате постоянно вътрешно безпокойство, което се опитвате да заглушите, но то ви измъчва ден след ден. Нищо няма да ви помогне, освен изповед и обръщане към Бог.

Ако насън виждате цяло поле с червени макове. Наяве вие изпитвате необичайно желание да отидете на гробовете на своите близки, да поменете душите им, да минете из гробището. Всъщност вашето желание е предизвикано от стремежа на мъртвите да ви напомнят за себе си, което и правят с този сън.

Ако насън изсипвате в дланта си макови семена. Наяве силно ще преживявате своята самота, мислейки, че не сте нужни на никого. Но ще се случи събитие, което ще ви накара да мислите по друг начин и да направите живота си отново привлекателен.

Ако насън отваряте макови шушулки. Означава, че наяве ви очаква запознанство с нови хора, които ще ви накарат за малко да забравите за миналото. Това ще ви провокира да мислите повече за бъдещето.

Ако насън виждате как падат венчелистчетата на маковете – тъжен знак. Предвещава загуба на близък човек, която дълго и болезнено ще преживявате и няма да приемете до края на живота си.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации