Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – лодка

Ако сънувате лодка

Тълкуване на съня:

Ако насън плавате с лодка – означава, че в реалния живот вие сте под покровителството на самия Бог. Той ви е изпратил на Земята за добри цели. Вие сте призовани да помагате на своите ближни, именно в това е вашата земна съдба.

Ако насън плавате с лодка по течението на река без да я управлявате, то този сън предсказва голяма трагедия. За пореден път, както и преди много векове ще се “пробият небесата” и проливен дъжд ще залее целия свят. Ще се спасят само тези, които ще успеят подобно на Ноевия ковчег да се задържат на него в продължение на много дни и нощи.

Ако насън ремонтирате лодка то в реалния живот с лекота ще преодолеете много сложни препятствия. Но, това няма да продължи вечно, защото на всеки човек е предопределено да се срещне в живота си с големи трудности.

Ако сънувате, че в лодката с която се плавате, има теч. То наяве не ви е съдено да получите одобрението на началството, въпреки че се опитвате да му угодите по всякакъв начин. Преразгледайте поведението си, в противен случай ще загубите работа си.

Ако насън паднете от лодка – лош знак. Този сън е пророчество, че в бъдеще вие ще загубите много: семейството, работата и здравето.

Ако насън наблюдавате обърната лодка. Това е знак, че в бъдеще вие без да осъзнавате ще направите нещо лошо. Заради него ще загубите много близки приятели.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации