Съновник-Л-Лай, лаене

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Лай, лаене

Тълкуване на съня:

Ако насън чувате кучешки лай- знак, че в бъдеще ви очаква голяма кавга с един от вашите близки приятели. Дълго време няма да можете да се сдобрите, защото един друг ще се обвинявате за виновни в конфликта и нито един от вас, така и няма да признае грешката си до края.

Ако насън лае собственото ви куче, в реалния живот трябва да сте много внимателни. Враговете ви се опитват да ви въвлекат в съмнително начинание, което може да завърши с провал на кариерата ви, голям позор и разрив в семейните ви отношения.

Ако насън ви следват лаещи кучета, то в реалния живот ще узнаете за злобни интриги, които се разпространяват за вас от ваши колеги.

Ако насън разговаряте с човек, чийто говор е подобен на лай- предрича измама и предателство от хора, на които сте имали доверие.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност