Съновник-И-Изповед

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Изповед

Тълкуване на съня:

Ако насън се изповядате означава, че наяве ще извършите недостойна потъпка, за която ще ви е срам, но ще я скриете от всички, въпреки че в душата си ще страдате и преживявате.

Сън, в който като свещеник изповядвате някого предрича труден период, когато много от вашите приятели и познати ще се нуждаят от вашата помощ, но няма да ви е лесно да ги утешите, тъй като на душата ви ще е неспокойно и ще се безпокоите заедно с тях.

Ако насън подслушвате нечия изповед- наяве ви предстои дълъг разговор на тема “Вяра и Религия”, който ще ви накара да се замислите за своя мироглед и начин на живот, защото ще засегне най-дълбоките струни на душата ви.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност