Съновник-Г-Гъби

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Гъби

Тълкуване на съня: Появата на този символ насън означава подозрителност, небрежност, болест, изненада.

Ако насън видите цяла поляна с големи бели гъби- това означава, че наяве ви очаква ненадейна, но много приятна изненада.

Ако сте набрали пълна кошница с гъби, но за съжаление те са оказват отровни- този сън ви предсказва, че делото, на което сте възлагали големи надежди наяве едва ли ще се осъществи.

Ако насън попаднете на червиви гъби- наяве ще се сблъскате с предателство на близък приятел.

Ако насън ви гощават с гъби- означава, че някой ще издигне срещу вас лъжливи обвинения. Сушените гъби предвещават болест.

Ако сънувате, че намирате малка гъба но изведнъж пред очите ви тя започва да расте все повече и повече. Много скоро достига огромни размери, но не спира струва ви се, че още малко- и гъбата ще се пръсне и разпадне на стотици малки парчета, но продължава да расте. Тя достига такива огромни размери, че вече е трудно да се определи какво точно е това. Изведнъж гъбата започва да се разпада пред очите ви и виждате как хиляди малки семенца се разпръсват в различни посоки- този сън е предупреждение. Ядрената заплаха продължава да съществува, тъй като все повече страни купуват това ужасно оръжие. Може би сънят ви предсказва, че вие ще участвате в програми по унищожаването на тази страшна разрушителна сила. Вие или вашите потомци трябва да предпазите човечеството от тази ужасна стъпка.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност