Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – дом, къща

Ако сънувате дом, къща

Тълкуване на съня:

Ако насън видите малка уютна къщичка – е знак, че в близко бъдеще ще се изпълни ваше съкровено желание. Понякога сънят пророкува за мир и щастие в семейния живот.

Ако сънувате голяма къща, то в живота ви ще настъпи дългоочаквания “зелен светофар”. Очаква ви сговор в семейството, солидно финансово положение и стабилна работа.

Ако напускате вашия дом в съня си – лош знак. Сънят предсказва болест, а може би дори до смърт. Обърнете внимание на здравето си и избягвайте рисковани ситуации.

Ако видите насън изоставен дом – означава, че ви предстои много тежък живот, пълен със скитане, тревоги и разочарования. Бог ви е предначертал трудна съдба, но помнете: Той няма да ви остави в земната суета.

Ако насън строите нов дом, то в реалния живот вашите финансови дела значително ще се подобрят благодарение на покровителството на влиятелен човек. За съжаление това покровителство няма да продължи вечно, затова инвестирайте заработените пари в движимо и недвижимо имущество и не ги разпилявайте.

Ако сънувате, че сте в чужда къща, то съдбата ви ще се промени радикално. Очакват ви срещи с нови хора, нова работа, преместване в друго място, а може би и пътуване до далечни земи, където ще решите да останете за дълго.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации