Съновник-Д-Диван, канапе

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Диван, канапе

Тълкуване на съня:

Ако сънувате старинен диван- сънят ви предупреждава, че силите ви са на привършване. Имате нужда от почивка.

Ако сънувате съвременен диван, то дошло е време да реализирате всичките си планове. Моментът е удачен за бизнес срещи сключване на сделки и кариера.

Ако насън падате от диван, то съня ви предвещава провал, с който няма да успеете да се справите сами, поискайте помощ от близките си приятели.

Ако седите или легнете насън на диван- означава, че вашия празен начин на живот в крайна сметка ще доведе до пълен финансов колапс и раздяла с любимия човек. Понякога сънят казва, че заради мързела си ще пропуснете чудесна възможност да спечелите много пари.

Ако насън разгъвате диван- знак, че скоро вашето началство ще ви предложи да си починете. Не трябва да отхвърляте това предложение смятайки, че то наранява вашите професионални и делови качества, тъй като целта е грижа за здравето ви и оценка за вас като умен работник.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност