Съновник-Ч-Чужденец, чуждестранец

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Чужденец, чуждестранец

Тълкуване на съня:

Ако сънувате чужденец в тълпа от хора, който се откроява от другите по дрехите и маниерите си- то на вас ви предстои среща с човек, който ще окаже силно влияние върху вас, той ще промени вашите представи за живота и света; тази среща ще преобърне живота ви, ще го направи наситен и бурен.

Ако насън чужденец се обръща към вас на родния си език и не можете да разберете какво ви пита, това означава, че ще пропуснете случай за свой поврат в живота, изпратения ви невероятен човек ще остане настрани, вие ще му позволите да си отиде от съдбата ви и след това много пъти ще съжалявате.

Ако чужденец насън ви казва нещо на собствения си език и за ваша изненада откривате, че разбирате за какво става дума, това означава, че ще използвате дадения ви шанс за духовно преобразяване и ще добиете мъдрост от общуването с този уникален човек.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност