Съновник-Б-Боклук

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Боклук

Тълкуване на съня: Сънищата с боклук са тясно свързани с израза: “да си покажеш мръсното бельо”, затова символизира опасност и трябва да сте внимателни при появата на този символ във вашите сънища.

Ако сте сънували боклук то най-вероятно ще станете обект на клюки и празни приказки.

Ако насън виждате купчина с боклук, то наяве ще изпаднете в мрачно настроение и подтиснатост, най- добре е да не започвате нови дела и да не вземате важни решения, свързани със семейството.

Ако насън чистите боклук, то наяве ще бъдете причина за скандали в семейството или на работното ви място, без дори да подозирате, че ще въвлечете всички в това.

Ако боклука, който събирате изпада от торбата, то добре е да сте по- внимателни и да не наливате масло в огъня.

Ако сънувате строителни отпадъци, то това означава, че след конфликт или неприятен разговор ще можете да възстановите старите си взаимоотношения.

Ако насън виждате как вятърът вдига боклука във въздуха, то това е неприятен сън, който предвещава раздор с другите, за който ще узнаят всички.

Сънят с боклук може да предвещава и получаване на пари или наследство, но след като се е появил този символ, е добре да се замислите, тези случайни придобивки до какво ще доведат, каква цена ще имат!

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност