Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – боклук

Ако сънувате Боклук

Тълкуване на съня: Сънищата с боклук са тясно свързани с израза: “да си покажеш мръсното бельо”. Символизират опасност и трябва да сте внимателни при появата на този символ във вашите сънища.

Ако сте сънували боклук, то най-вероятно ще станете обект на клюки и празни приказки.

Ако насън виждате купчина с боклук. Наяве ще изпаднете в мрачно настроение и подтиснатост. Най- добре е да не започвате нови дела и да не вземате важни решения, свързани със семейството.

Ако насън чистите боклук. Наяве ще бъдете причина за скандали в семейството или на работното ви място. Без да подозирате, че ще въвлечете всички в това.

Ако боклука, който събирате изпада от торбата, то добре е да сте по- внимателни и да не наливате масло в огъня.

Ако сънувате строителни отпадъци. Това означава, че след конфликт или неприятен разговор ще можете да възстановите старите си взаимоотношения.

Ако насън виждате, как вятърът вдига боклука във въздуха. Това е неприятен сън, който предвещава раздор с другите. За него ще узнаят всички.

Сънят с боклук може да предвещава и получаване на пари или наследство. След като се е появил този символ, е добре да се замислите, тези случайни придобивки до какво ще доведат, каква цена ще имат!

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации