Съновник-Б-Боа

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Боа

Тълкуване на съня:

Ако насън ви нападне боа и ви стисне със своите големи пръстени. Вие се опитвате да се освободите, но хватката й става все по-силна. Наистина трябва да бъдете внимателни. Вие рискувате да влезете във финансова зависимост от човек, който владее отлични делови хватки и ще изстиска от вас, всичко което може.

Ако насън видите опитомена дресирана боа- знак, че наяве вие добре се ориентирате в живота си и постигате значителни резултати.

Ако сънувате, че огромна боа се е увила около младо зелено дърво. Пред очите ви ствола и листата на дървото започват да почерняват. Този сън е предупреждение. В близко бъдеще може да дойде време, когато прелюбодеянието ще обладае хората и това ще се отрази на тяхното потомство. Всички тези несгоди трябва да се приемат не като наказание, а като път за спасение.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност