Съновник-А-Акордеон

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Акордеон

Тълкуване на съня: Акордеонът символизира добре прекарано време, срещи с приятели, купони и безгрижен живот.

Ако насън свирите на акордеон- ще имате весело парти в кръга на свои стари и много добри приятели, което ще организирате вие. На това парти ще научите много нови и интересни неща.

Ако на акордеон свири някой ваш приятел от реалния живот, трябва да бъдете внимателни в изказванията и действията си. Най-вероятно някой близо до вас е силно засегнат от ваша зла шега.

Ако сънувате счупен акордеон, то скоро ви предстои сериозно изпитание, заради машинациите на ваш приятел.

Ако чувате насън акордеон- пророчеството за богатство, успех в бизнеса, срещи със стари приятели.

Ако видите окачен на стената акордеон- знак, че по ваша вина отношенията ви с приятелите ви са се развалили: не сте им обърнали достатъчно внимание, през цялото време сте се грижели само за себе си и сте вярвали, че само вашия живот е достоен за внимание и е интересен за другите.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност