Саможертва и промяна

Понякога може да не е възможно да достигнете до дълбоките причини за даден личен проблем. В тези случаи често е полезно да се направи саможертва, за да се възстанови близкия контакт с вашето подсъзнание или “по-нисше Аз”.

Саможертвата трябва да бъде достатъчна, за да ви нарани до известна степен, например като продадете най-добрата част от колекцията си от марки, монети или картини и сумата използвате за благотворителна цел. Освен това, да направите безплатна услуга- грижа за чужд човек в нужда, нещо, което ще задоволи подсъзнанието.

Освен това, когато внасяте промени, вие въздействате на дефектните умствени, емоционални и хранителни навици. Обещаните подобрения и определени действия са както за нисшето, така и за висшето ви Аз.

Въпреки това, нарушеното обещание ще доведе до допълнителни здравословни проблеми. Затова, бъдете внимателни и последователни в обещанията си. Освен това е важно да не се възмущавате от саможертвата си, а да я направите с добро чувство и настроение.

Продължава >>>

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Саможертва и промяна

Понякога може да не е възможно да достигнете до дълбоките причини за даден личен проблем. В тези случаи често е полезно да се направи саможертва,

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност