Ракът на гърдата може да бъде открит по дъха

Изследователи от Южна Корея твърдят, че успели да разработят прост тест за рак на гърдата. С анализ на издишания въздух тази страшна болест може да се открие в ранен стадий. За това е нужно само да се направи анализ на дъха на пациентката. Изследователите проверили с помощта на своя тест 35 жени с рак на гърдата и 35 здрави жени.

Устройството показало сто процентова точност. Както се съобщава, за разработката на този анализ южнокорейците били вдъхновени от уникалните обонятелни способности на кучетата. Анализаторът е в състояние да улови миризмата на неустойчивите органични съединения, отделянето на които е характерно в началните стадии на рак на гърдата.

“С анализатора на дъха ние имаме инструмент за ранна диагностика на рака на гърдата, което ще позволи на лекарите да започнат своевременно лечение- се казва в изявлението на изследователите от биотехнологичната фирма RNL Natural Co. със седалище в Сеул- Този метод е лесен и безболезнен. Той е напълно достъпен за жените, които са загрижени и искат да се проверят. Освен това, има ниска цена и като диагностичен метод, и като прибор.”

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност