Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ракът на гърдата може да бъде открит по дъха

Ракът на гърдата ще се диагностицира с прост тест според изследователи от Южна Корея. С анализ на издишания въздух тази страшна болест може да се открие в ранен стадий. За това е нужно само да се направи анализ на дъха на пациентката. Изследователите проверили с помощта на своя тест 35 жени с рак на гърдата и 35 здрави жени.

Устройството показало сто процентова точност. Както се съобщава, за разработката на този анализ южнокорейците били вдъхновени от уникалните обонятелни способности на кучетата. Ракът на гърдата в началните стадии е характерен с отделянето на неустойчиви органични съединения, които анализатора е в състояние да улови по миризмата.

“С анализатора на дъха ние имаме инструмент за ранна диагностика на рака на гърдата, което ще позволи на лекарите да започнат своевременно лечение- се казва в изявлението на изследователите от биотехнологичната фирма RNL Natural Co. със седалище в Сеул- Този метод е лесен и безболезнен. Той е напълно достъпен за жените, които са загрижени и искат да се проверят. Освен това, има ниска цена и като диагностичен метод, и като прибор.”

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Упражнения

Свързани публикации