Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Повторно раждане (Rebirthing)

“Повторно раждане” (ребъртинг) е един от методите, които могат да бъдат използвани за освобождаване от емоционални травми които са натрупани след зачеването. За предпочитане са една или повече начални сесии с професионалист ребъртинг или с ребъртинг група. Намерете си помощник с който се чувствате емоционално сигурни и който е с известен опит. Легнете по гръб със свободни широки дрехи под лека завивка. Помощникът може първоначално да седи зад главата ви и леко да я придържа за успокояване. Дишайте дълбоко в бърз постоянен ритъм без пауза между вдишване и издишване.

Помощникът наблюдава как долното и горното ребро се движат силно. По време на вдишване натиснете раменете и хълбоците в матрака а по време на издишване ги отпуснете. Дишайте през устата и с отворено гърло за да се получи звук по време на издишването и за предпочитане е също и по време на вдишването. Освободете всяка емоция която възниква и с помощта на помощника чрез натискане милване прегръдка и словесна подкрепа ги изведете от себе си.

Ако няма емоция то тогава се опитайте да си спомните за инцидент когато сте били раздразнени ядосани уплашени притеснени или обидени и задълбочете това чувство. Работете по този нов проблем и след това се опитайте да преживеете повторно вашето раждане и отстранете всякакви емоции свързани с него. Изненадващ брой хора могат наистина да помнят своето собствено раждане в невероятни детайли.

Дръжте много големи възглавници или допълнителни матраци наоколо така че да можете да се мятате свободно. Дръжте очите си затворени. За предпочитане е използването на мощна енергична музика със силен постоянен ритъм по време на първата част от сесията. Към края музиката да стане тиха и да завършва с хармонични ентусиазирани въздействия. Нека вашите чувства следват музиката. Сесията може да продължи един до два часа. Опитайте се да намерите стая или открито място където можете да викате и крещите без да привличате излишно внимание.

След приключване на сесията преди да започнете разказа на вашето преживяване използвайте цветни моливи за да нарисувате картина в която различните чувства се представят от съответни цветове. Можете също така да си смените местата и вашия приятел да легне долу за една сесия. Повтаряйте често за известно време.

Продължава > > >

Свързани публикации