Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Камък Пикасо (яспис Пикасо)

Камък Пикасо: интуиция и трансформация

Чакри: III чакра (Манипура) – слънчев сплит и VII чакра (Сахасрара) – коронна

Описание

Камъкът Пикасо, известен също като яспис Пикасо, е вид мрамор, метаморфизирана варовикова скала от кристализиран доломит или калцит. Цветовете на камъка са комбинация от черно, ръждиво-кафяво, златисто жълто, бяло и нюанси на сиво, създавайки колоритен модел, наподобяващ абстрактен пейзаж.

Лечебни свойства

Ясписът Пикасо може да бъде полезен при проблеми с очите и за подпомагане на здравето на зрението. Може да се използва за стимулиране на кръвоносната система, за намаляване на тревожността и стреса, за подпомагане на храносмилането, регулиране и балансиране на метаболизма, намаляване на теглото. Може да бъде от полза при лечение на синдрома на карпалния тунел.

Магически свойства

Камъкът Пикасо – подобно на художника Пабло Пикасо, насърчава към творчество и изследване на различни стилове на живот, както физически, така и енергийни.  Комбинацията от съставящите го минерали го прави визуално стимулиращ със своите графични рисунки. Призовава човека да направи фурор и да нарисува живота си в ярки цветове, за да го видят всички.

Той предлага един позитивен подход към живота, признавайки, че всички събития са част от дъгата на развитието на душата, като “окончателният” шедьовър все още е в процес. Прекрасен кристален инструмент за обществени начинания, отношения или семейно благополучие. Подхранващата енергия на ясписа обединява хората, за да формират лоялни, доверчиви приятелства и дълготрайни ангажименти.

Камъкът може да бъде полезен за развитието и реализацията на творческите таланти, интуицията и трансформацията. Носи светлина от други планетарни същества в душата на човека и носи еволюирали галактически енергии от други светове в земния план. Енергийните вибрации на камъка улеснят преобразуването на интуицията в интелектуални мисли, осигурявайки по-дълбоко прозрение и интуиция. Камъкът подпомага състоянието на мир и нежно преобразяване, дава сила и постоянство за промяна.

Зодии: Стрелец

Вижте нашия магазин

Плочка от камък яспис пикасо 30-40 мм

Висулка с яспис пикасо (сребърно колие)

Амулети

Камъни и кристали

Заредени камъни и кристали

Висулки с камъни

Литература

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още