Козметиката трови организма!

Редовната употреба на козметични средства от жените, застрашава здравето им, твърдят експерти от САЩ и Великобритания. Учените провели изследване, в което проучили най-популярните козметични продукти.

Оказало се, че козметичните средства съдържат химикали, които се натрупват по време на използването им в женското тяло. За мъжкото тяло също има риск, тъй като шампоаните, душ геловете и дезодорантите против изпотяване, използвани от мъжете, също представляват опасност за здравето.

Експертите предупреждават, че съдържащите се в декоративната козметика вещества, повишават риска от появата на астма, възпаление на лигавиците, кожни заболявания и дори рак. По-специално, алуминиевите соли в средствата против изпотяване са свързани с образуването на рак на гърдата.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност