Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Джинджифилът – лекарство от природата!

Мюнхенското списание “Bunte”, съобщава: ” Джинджифилът разрежда кръвта, поради което мозъка по-добре се снабдява с кислород. Следователно, джинджифилът е много полезен за хората, занимаващи се с интелектуален труд, изкуство и журналистика.

Препоръка:.. Вземете една четвърт (1/4) чаена лъжичка джинджифил, например, преди творческа среща”. Джинджифилът е просто и ефективно средство за облекчаване на главоболие, то помага при навяхвания, натъртвания, болки в гърба (радикулит). В тези случаи се използва джинджифил под формата на паста (джинджифил на прах + няколко капки гореща вода), под формата на компреси и лечебни вани. Рекламираните синтетични препарати губят своята привлекателност в сравнение с естествената лечебна сила на джинджифила.

Съвременните производители на лекарства намериха приложение на екстракта от джинджифил в своите рецептури. Джинджифилът е много ефективен за лечение на проблеми с храносмилателния тракт, от обичайния колит до гадене и замаяност. Този корен настройва храносмилателния процес, бори се с подуването на корема и намалява отделянето на слуз.

Екстрактът от джинджифил се приема от астматици и хора с проблеми на сърдечносъдовата система. А най-важното свойство на джинджифила е, че той убива ензимите, които подпомагат растежа на раковите клетки, без тях раковите клетки умират в рамките на няколко часа. Веществата, които се съдържат в джинджифила, забавят или дори спират разрастването на метастазите при някои видове рак.

Онколозите използват екстракта от джинджифил, за да помогнат на пациентите по-добре да понесат радио и химиотерапията. Джинджифилът също предпазва и от радиация, ако се приема ежедневно.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Камъни и кристали

Свързани публикации