Домакинстването намалява апетита

Физическата активност, като например почистването на жилището, не само носи добра физическа форма, но и намалява апетита, съобщават американски изследователи. Учените провели изследване, в което включили две групи хора.

Първата група трябвало да почистват дома си в продължение на 12 часа. Почивали на всеки час по 10 минути. Участниците във втората група през цялото време гледали телевизия или играели компютърни игри. След това в края на деня на всички участници предложили еднакви порции с храна.

Оказало се, че хората, които през деня се движили активно, се наяли с малки порции от ястията, а тези, които безделничили, едва сдържали апетита си. Според експертите, резултатите показват, че ако повече се движите можете да намалите апетита си.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Домакинстването намалява апетита

Физическата активност, като например почистването на жилището, не само носи добра физическа форма, но и намалява апетита, съобщават американски изследователи. Учените провели изследване, в което

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност