Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Черно – кафяв опал

Черно – кафяв опал – защитник на емоционалното тяло

Чакри: I чакра (Муладхара) – коренна/основа и II чакра (Свадхистана) – сакрална, пъпна

Камъкът резонира със сакралната чакра и репродуктивните органи. Черно-кафявият опал може да бъде полезен за освобождаване от сексуално напрежение, заради емоционално състояние или освободени емоции. Изчиства и укрепва, защитава емоционалното тяло и осигурява сила на физическото тяло. Действа като цялостен тоник за основните и сакрални чакри. Подсилва емоционалното тяло и аурата, предотвратявайки психични атаки и нежелана привързаност към нещо. Помага при общуването с природата.

Полезен е за укрепване на слаби кости, подпомага лошото храносмилане и отделяне от организма, помага при регенерацията на атрофирали мускули.

Черен скъпоценен опал – мощен камък за достъп до “празнините на творението” и “долния свят” в шаманската работа. Камък на смъртта и прераждането, способства за освобождаване от кармични модели и получаване на информация от алтернативни или минали животи. Той е полезен лечебен кристален инструмент за възстановяване на душата и припомняне на минали животи. Мощен камък за проявление. Добива се в Нов Южен Уелс, Австралия.

Вижте още за другите видове опали

Камъни и кристали в нашия магазин

Висулки с камъни

Образци на висулки за поръчка

Амулети

Заредени камъни и кристали

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още