Безалкохолната бира намалява риска от сърдечни заболявания

Консумацията на безалкохолна бира намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, според испански изследователи от университета във Валенсия.

Учените провели изследване, в което участвали 50 доброволци на възраст не повече от 68 години. За 15 дни, участниците трябвало да изпиват по две бутилки безалкохолна бира. След това учените изследвали всички участници.

Оказало се, че здравословното състояние на всички се подобрило, тъй като било отбелязано намаление на холестерола в кръвта. Безалкохолната бира намалила риска чрез основната причина за сърдечно-съдовите заболявания, обясняват експертите.

Изследователите са на мнение, че употребата на тази напитка за медицински цели е оправдано, а масов пазар тя няма да намери, тъй като истинските любители на бирата няма да и простят липсата на хмелно действие.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност