Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Видове духовен кварц

Специфични видове (цветове) на духовен кварц

Духовен кварц аметист (люляк) отваря висшата коронна чакра, изравнява, очиства и пречиства ауричното поле. Кварцовият кристал Духовен аметист носи многоизмерно изцеление. Отстранява негативните привързаности и същности, възстановява течовете в енергийните полета, изчиства меридианите и балансира чакрите. Облекчава прехода към други състояния на съществуване. Полезен е за хосписите, помага на душата, изправена пред смъртта, и предлага огромна подкрепа и утешение по време на неизлечима болест. Той е ефективен инструмент за освобождаване на духа, подбужда хванатата душа да се движи към светлината и привлича водачи за пътуването.

Духовен кварц Аква аура (електрическо синьо) се създава, когато златото е свързано с кварц. Той води до дълбоко изцеление на душата и емоционална реинтеграция. Пренарежда фрагменти на душата от много животи. Кварцът освобождава енергийно от възприеманите ограничения и поощрява проявлението на най-висшия духовен потенциал.

Цитринов Духовен кварц (жълт) действа през чакрите на основата и слънчевия сплит, повишава силата на волята и жизнеността. Помага на човека да се почувства силен в живота си. Цитриновият духовен кварц способства самосъзнанието и повишава нивото на доверие към божествения ред на нещата. Дава цел и насока в живота, пречиства намеренията, създава баланс във взаимоотношенията и е полезен за проявата на истинско изобилие, като същевременно освобождава от зависимости и привързаности към материалните неща. В бизнеса цитриновият духовен кварц фокусира вниманието върху целите и плановете. В кристалните лечебни решетки предпазва къщата от електромагнитен смог или геопатичен стрес и лекува нарушените земни енергии. Цитриновият духовен кварц е полезен за разрешаване на конфликти и поискване на прошка от тези, които смятате, че сте обидили, или да поискате прошка за себе си или за ситуацията в света.

Духовен кварц Огнена аура създаден от титан (рутил) и ниобий, отложени върху кварц чрез нагряване. Това е мощен инструмент за посвещение. Може да създаде дълбока многоизмерна енергийна промяна, отваряйки и стимулирайки кундалини енергията. Той регулира ефекта си, за да осигури това, от което всяка душа се нуждае за своята еволюция.

Духовен Опушен кварц (сив) активира и подравнява основната чакра с чакрата на третото око, заземявайки и създавайки осъзнаване на духовно прозрение, което се случва в ежедневния живот. Това е силно защитен кристал с мощни почистващи свойства за интеграция. Ефективен кристален инструмент за шаманска работа, пътешествия и работа в хоспис. Почиства фините тела, премахва кармични и емоционални остатъци и препрограмира клетъчната памет, осигурявайки добро прераждане. Полезен е за всяка работа, свързана с посещение на подземния свят или изследване на подсъзнанието. Помага да се разпознаят и освободят дълбоко сдържани емоции, болести и травмиращи спомени.

Бял духовен кварц (бял) резонира с физическото тяло. Действа като очистващо средство на физическо ниво, подготвяйки тялото към по-високи енергийни вибрации и поддържащо в процеса на възнесение.

За свойствата на духовния кварц вижте: Духовен кварц

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още