Количка

Видове духовен кварц

Специфични видове (цветове) на духовен кварц

Духовен кварц аметист (люляк) отваря висшата коронна чакра, изравнява, очиства и пречиства ауричното поле. Кварцовият кристал Духовен аметист носи многоизмерно изцеление. Отстранява негативните привързаности и същности, възстановява течовете в енергийните полета, изчиства меридианите и балансира чакрите. Облекчава прехода към други състояния на съществуване. Полезен е за хосписите, помага на душата, изправена пред смъртта, и предлага огромна подкрепа и утешение по време на неизлечима болест. Той е ефективен инструмент за освобождаване на духа, подбужда хванатата душа да се движи към светлината и привлича водачи за пътуването.

Духовен кварц Аква аура (електрическо синьо) се създава, когато златото е свързано с кварц. Той води до дълбоко изцеление на душата и емоционална реинтеграция. Пренарежда фрагменти на душата от много животи. Кварцът освобождава енергийно от възприеманите ограничения и поощрява проявлението на най-висшия духовен потенциал.

Цитринов Духовен кварц (жълт) действа през чакрите на основата и слънчевия сплит, повишава силата на волята и жизнеността. Помага на човека да се почувства силен в живота си. Цитриновият духовен кварц способства самосъзнанието и повишава нивото на доверие към божествения ред на нещата. Дава цел и насока в живота, пречиства намеренията, създава баланс във взаимоотношенията и е полезен за проявата на истинско изобилие, като същевременно освобождава от зависимости и привързаности към материалните неща. В бизнеса цитриновият духовен кварц фокусира вниманието върху целите и плановете. В кристалните лечебни решетки предпазва къщата от електромагнитен смог или геопатичен стрес и лекува нарушените земни енергии. Цитриновият духовен кварц е полезен за разрешаване на конфликти и поискване на прошка от тези, които смятате, че сте обидили, или да поискате прошка за себе си или за ситуацията в света.

Духовен кварц Огнена аура създаден от титан (рутил) и ниобий, отложени върху кварц чрез нагряване. Това е мощен инструмент за посвещение. Може да създаде дълбока многоизмерна енергийна промяна, отваряйки и стимулирайки кундалини енергията. Той регулира ефекта си, за да осигури това, от което всяка душа се нуждае за своята еволюция.

Духовен Опушен кварц (сив) активира и подравнява основната чакра с чакрата на третото око, заземявайки и създавайки осъзнаване на духовно прозрение, което се случва в ежедневния живот. Това е силно защитен кристал с мощни почистващи свойства за интеграция. Ефективен кристален инструмент за шаманска работа, пътешествия и работа в хоспис. Почиства фините тела, премахва кармични и емоционални остатъци и препрограмира клетъчната памет, осигурявайки добро прераждане. Полезен е за всяка работа, свързана с посещение на подземния свят или изследване на подсъзнанието. Помага да се разпознаят и освободят дълбоко сдържани емоции, болести и травмиращи спомени.

Бял духовен кварц (бял) резонира с физическото тяло. Действа като очистващо средство на физическо ниво, подготвяйки тялото към по-високи енергийни вибрации и поддържащо в процеса на възнесение.

За свойствата на духовния кварц вижте: Духовен кварц

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още