Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Розов халцедон

Розов халцедон – поощрява добротата и всички добри качества. Създава усещане за детско удивление и готовност за учене на нови неща. Насърчава разказването на истории като форма на творчество. Розовият халцедон е духовен камък, който способства съчувствието и вътрешния мир, създава дълбоко чувство на доверие.

Лечебни свойства

При лечение е полезен за лечение на психосоматични заболявания. Укрепва сърцето и поддържа имунната система. Облекчава проблемите с кърменето и оттока на лимфните течности. Прекрасният мек розов халцедонов камък осигурява енергия, която е успокояваща и улеснява баланса в химията на мозъка, което естествено помага за усещането на радост и щастие. Енергийните му вибрации създават пътища за получаване и предаване на мисли, усилват телепатията. Той е прекрасен кристален инструмент за пробуждане на чувството за общност и повишаване на добрата воля и щедрост.

Розовият халцедон ободрява и повдига настроението, помага за освобождаване от стреса, като същевременно подкрепя човека по пътя на доброволното приемане. Поддържа хармоничния път към действие и способства за разбирането, че възприеманите проблеми могат да се разглеждат като положителни възможности за обучение. Той има подхранваща и балансираща енергия, която намалява враждебността, раздразнителността и меланхолията.

Розовият халцедон разсейва негативните чувства, като същевременно освобождава и реорганизира старите емоционални и поведенчески модели чрез процеса на примирение, предизвикан от промените. Той поема притесненията за “какво ще стане ако” и ги заменя с оценка на настоящия момент. Полезен кристален инструмент е за хора, които са тревожни. Носенето на розов халцедон може да помогне за освобождаване от чувството на стрес, безпокойство и депресия.

Вижте още информация за други видове халцедон

Вижте камъните в нашия е-магазин: Син халцедон

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още