Заредени камъни

Заредени камъни

Ще бъда благодарна на всички, които са получили заредени камъни и споделят тук, в тази рубрика, какви усещания имат и как се е променил живота им, след като са активирали своя камък.

Можете да го направите чрез формата по-долу. 

Мариана

8 коментара за “Заредени камъни”

 1. Радка Ангелова

  ЗДРАВЕЙ МАРИАНА, ОТ ЕДНА ГОДИНА ИМАМ ЗАРЕДЕН КАМЪК, НОСЯ ГО ВСЕКИ ДЕН С МНОГО ЛЮБОВ,ЧУСТВАМ СЕ УВЕРЕНА СИЛНА И СПОКОЙНА, БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПРЕКРАСНИЯ ДАР !!! БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ ТЕ ИМА !!! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКИ ДОБРИНИ!!!! БОГ ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ!!!!

 2. Отдавна желаех да споделя за заредения камък, който направихме за магазина, в който работя (модна къща). С помощта на Мариана и избрания от нея камък и благословен от Бог и Архангелите, той закриля, хармонизира и ни помага в работата. Във времето забелязах следните промени:
  Отношенията между нас колегите се изчистиха и станаха синхронни и хармонични.
  Вдъхновени сме да зарадваме душите на нашите клиенти, а не да им продаваме дрехи.
  Магазинът се превърна в желано и вълшебно място и за нас, и за клиентите.
  Любовта и хармонията привличат всички. Успехите ни са невероятни от 5 месеца насам. Работата ни е забавление за нас, а за клиентите…
  Благодаря на тебе Боже и всички Вас, които ни благословихте чрез камъка тигрово око.

 3. ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МАРИАНА! 10 ДНИ НОСЯ ЗАРЕДЕНИЯ КАМЪК ОТ ТЕБ,ЧУВСТВАМ СЕ ВСЕ ПО ДОБРЕ ЗДРАВОСЛОВНО И ЕМОЦИОНАЛНО ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НИ В ДОМА СЕ ПОДОБРЯВАТ НАДЯВАМ СЕ СКОРО И БИЗНЕСА МИ ДА СЕ ПОДОБРИ. НА АРАХАНГЕЛ ХАНИЕЛ ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛЯ ЗА БИЗНЕСА?БЛАГОДАРЯ ТИ МАРИАНА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ И ДА ТИ ПОМАГА КАКТО ТИ ПОМАГАШ НА ВСИЧКИ НАС!ТОВА ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КАТО ТЕБ МИ ДАВА НАДЕЖДА И МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВА. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Свързани публикации