Вашите мнения

Добавете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вашите мнения (44)

 • Бони Механдова

  Здравейте! Искам сърдечно да БЛАГОДАРЯ НА МАРИАНА за всичко, което прави, за сайта, който поддържа, за това че помага на всички, които поискат помощ и съм убедена, че ТЯ е един прекрасен, позитивен, добронамерен, искрен, чист и духовно извисен човек. Благодаря ти Мариана. За мен ще бъде удоволствие, някой ден да се запозная с теб и на живо. И съм сигурна, че съвсем неслучайно попаднах на НАНОКОМ и всичко, което предлага сайта. Мир, Любов и Здраве!

 • stoyanka

  Здравей, Мариана не видях дали има лек за разширени вени
  Мариана: Вижте Виртуална консултация

 • Димитрова

  Много полезен сайт, поздравления! Не видях обаче нищо конкретно при миома в репродуктивна възраст.
  Мариана: Здравейте, вижте виртуалната консултация и Заболявания. Любов и Светлина!

 • Веселинка

  Здравей Мариана!Благодаря за сайта, който е много полезен. Имам един въпрос. Поръчвам си подаръчни сеанси, но не усещам никакво присъствие и промяна, както други, които са ползвали сеансите. Следвам твоите указания точно. Ако обичаш отговори ми. Желая ти много здраве и късмет!
  Мариана: Здравейте, Веселинка! Най- вероятната причина е, че не сте се отпуснали достатъчно. Трябва да сте спокойна! Любов и Светлина!

 • Теси

  Благодаря ви за този полезен сайт. Желая ви здраве, щастие и Бог да бди над вас. С много обич и признателност- Теси.

 • Ева

  Страхотен сайт! Толкова много ми помагате! Благодаря! Анета: прекрасен / 09. 06. 14 Здравейте, благодаря на БОГ че има хора като Мариана за да помага на други дистанционно, много се радвам да съм тук в сайта, любов радост щастие на всички.

 • agripini

  Направо сте уникални.За първи път попаднах на вашия сайт. ОЧАРОВАНА СЪМ браво!

 • Весела

  Здравейте Мариана, Сега открих сайта Ви невероятен е… А бих се интересувала и за Отдела Настройки- Ангел Хранител- колко време/ минути се гледа? Тъй като не пише над картинката… Лечебните картинки също ползвам, много се надявам да ми помогнат, Благодаря Ви, Весела Мариана: Весела, благодаря ви за добрите думи за сайта! Няма поставено време, тъй като сами си го определяте. За картинките- действието може да усетите месеци след като сте ги гледали, имайте предвид това. Любов и Светлина!

 • infini

  Здравейте, уважаема госпожо Кюркчиева, Днес посетих Вашия сайт и останах с прекрасно впечатление от това, на което се натъкнах вътре. Може би е правилно да Ви кажа да не се спирате до тук и да продължавате напред. Със сигурност ще сте полезна на много хора, търсещи себе си. Желая Ви успех!

 • Соня Георгиева

  Здравей, Мариана!Здравейте и всички Вие, ползватели и приятели на НАНОКОМ Позволете ми да се обърна към всички Вас и да споделя за мехлема, който направи Мариана от билки, етерични масла и пчелен восък за семейството ми, а в последствие и за други желаещи. Аз лично този мехлем го наричам ПОМАЗАН, сигурно се питате защо? Защото както Господ помазвайки ни изчиства душите и телата ни и прощава греховете ни, така този мехлем, намазвайки го върху болното място, (става, мускул, рана. . ) болката изчезва, оздравява. А след като е оздравял, човек става по-мил и благ, защото се е освободил от капана на болката. Благодаря Мариана, за дето ни помагате да се освободим от капана на болката, който е сковали телата и душите ни! На всички желая МИР, ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ и за телата и за душите! БЛАГОДАРЯ! АМИН!

 • Теодора

  От 9 дена ми се появи бучка на гърдата. Болеше и се зачервяваше с времето. Лекари казаха, че е инфекция и да се лекува с антибиотик. Пия го една седмица вече, но няма промяна. Вчера открих в рубриката ви Натурални терапии различни компреси. Преди 20 години ми се беше появила бучка пак на същото място и си спомням, че я налагах със смес от затоплен настърган сапун и белтък от яйце. Не помня дали не се добавяше още нещо като домат или друго Ефектът беше, че се образува като раничка, от която изтече гной и после бучката изчезна. Това ме наведе на мисълта, да направя компрес от Изгарящи (разяждащи) средства от типа на каустик (както е описано). За съжаление не можах да намеря цинков хлорид и очеболец. Ако можете да ми дадете повече информация как мога да направя този компрес. Не можах да намеря керосин или растителен терпентин и сложих компрес с горчица. Дано подейства. Мислех да направя компрес с прясно сурово накълцано месо ако видя, че горчицата не действа до 2 дена или пък да ги комбинирам. Не знам. Посъветвайте ме, моля ви.
  Мариана: Вижте статиите Болки в гърдите, мастопатия и Канела (Cinnamomum)

 • Стефан Николов

  Може ли да ми препоръчате някоя билкова рецепта за язва киселини връщане на храната.
  Мариана: вижте публикациите: “Стомашни киселини, болки и дискомфорт”; Киселинно-алкален баланс; Рецепти срещу гастрит; Спирулина (Spirulina)

 • Aня Щерева

  Срахотни сте! Отдавна се занимавам сас самолечение на тялото и душата. Вярвам че във ваше лице съм намерила нови приятели и съмишленици. и дано помошници. УСПЕХ. До нови срещи и на живо.

 • Петя Колева

  Благодарност за чудесният сайт! Поздравления! Много полезна информация, удобна и лесна за употреба.

 • Мария

  Невероятен сайт! Щастлива съм, че го открих! Благодаря, че ви има!

 • Лина

  Здравейте всички вие, приятели на този чудесен сайт. Днес се навършва точно една година от момента, в който ми беше дадено да попадна тук, да прочета за лъчите на Мариана, да помоля за помощ и да получа такава. В момент на голяма душевна празнина и чувство за безисходица открих тази невероятна жена и нейното голямо сърце. Оттогава започна моята любов към всичко, написано тук и наноком стана част от ежедневието ми. Не всичко от сайта прилагам, разбира се, но Лечебните картинки, Арахангелските лъчи, Зареденият камък и Молитвите са нещата, които в много случаи буквално ме спасяват. Няма ден, в който да не гледам някоя картинка според нуждите си, няма ден, в който да не попитам за съвет Мериан. Изумително е колко умни и подходящи отговори ми дава”тя” Безкрайно съм щастлива, че тези мои чувства се споделят и от цялото ми семейство. Децата и мъжът ми също ползват рецептите, публикувани в сайта, гледат Картинки, приемат Лъчи (както беше по Коледа) . И тази споделеност ни помага да оцелеем, да приемем всички трудности, които, за жалост, ни затрупват и да повярваме, че не сме изоставени. Ако ви кажа, че някакви невероятни битови промени са настъпили в моя живот, значи да ви излъжа. Нито съм станала милионерка, нито съм си намерила работа, нито сме си решили кредитните проблеми. Но това е само едната страна на нещата, чисто материалната. За щастие, открих друго, много по-важно. Открих душевен покой, друг ъгъл, от който да гледам на всичко негативно, открих , че нямайки нещо, аз всъщност имам МНОГО, за което трябва да съм благодарна. Придобих увереността, че Небесните сили са с мен(нас), че ние не сме сами в страданията си. И когато изпадна в поредната дупка-душевна или физическа (уви, слабостите човешки са ми много присъщи) аз отново се обръщам към Картинките, прочитам някоя Молитва или моля за Лъчи от Арахангелите. И помощта не закъснява, повярвайте!И всичко това стана възможно чрез Мариана. Знам, че тя е само посредник, но нали именно от такива посредници имаме нужда, за да прогледнем, да повярваме, взаимно да си помогнем! Благодаря ти , Мариана! За труда и безкористната помощ, с която ни даряваш! Едва ли Бог ще допусне едно толкова благородно дело като твоето да загине, защото този сайт ни е необходим и трябва да го има! Нека Благословията, която днес си публикувала на сайта се връща многократно върху теб и близките ти хора!

 • Валентина Георгиева

  Прекрасен сайт, бих казала Божествен. Пленява с изчерпателната, изключително полезна и дълбоко въздействаща информация; идеално структуриран по най-достъпния за възприемане и ориентация начин. Хиляди сърдечни благодарности на създателите на сайта- Мариана, всички други от екипа и разбира се на Бог и Божествените висши сили на Светлината-с любов и дълбок поклон пред всички Вас.

 • Радка Ангелова

  Благодаря Ви за чудесата които ни подарявате, Вие сте част от моето ежедневие.

 • Бистра

  Много хубав сайт. Прекрасни сте! Благодаря ви!Благодаря на Бог, благодаря на всички вас (които сте работили за да го има този сайт и това, което е в него) Хиляди благодарности за лечебните картини и настройки- всеки който се е докоснал до тях би казал: Обичаме ви, приемете нашата любов!Защото любовта, която ни дарявате, дарява любов!

 • Вера

  Здравейте, Просто и от сърце искам да благодаря на Мариана и на създателите на сайта!Аз съм нова, защото открих сайта преди няколко дни, но използвам лечебните картинки и други техники като се опитвам да помогна и на мои много обичани страдащи близки. Не съм сигурна дали се получава, защото самата аз се чувствам в доста странно състояние- някак разпиляна… . не мога точно да го определя това чувство. Но сайта е прекрасен и аз наистина вярвам! Много се радвам че го открих и смятам че не е случайно, а точно в момент когато имам нужда от помощ!Благодаря!

 • Даниела Иванова

  Страхотен е сайта! Има много полезни публикации, поднесени по много красив и същевременно нямащ пртенеции… начин! Благодаря ви от сърце- продължавайте да напивате жадните ни за Познание и Красота души!

 • Вера Каменова

  Много ми е интересен. С удоволствие го чета и се радвам всеки ден. Всичко ми е интересно. Благодаря

 • Лилия Маринова

  Здравейте, открих Ви, за мене не е случайно, търсех молитва към Арахангел Урил и когато гугъл ми отвори, се появи НАНОКОМ. А когато отворих сайта, калинките ме плениха. Всичко е толкова подредено, информацията е разбираема, просто 5 часа поглъщах това което ме итересува. БЛАГО-ДАРЯ ВИ, че Ви има! Всеки ден ще бъда със вас, защото човек се учи докато е жив!

 • Лилия

  За първи път влизам и съм очарована от богатството на информация тук в сайта

 • Вера Каменова

  Просто Благодаря!Лекувам се само с билки и хомеопатични лекарства Откривам прекрасни рецепти и съвети в сайта. Благодаря!

 • Виолета Кръстева

  Очарована съм от този страхотен сайт!ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП!СТРАХОТНИ СТЕ!

 • М.Б.

  Здравей, Мариана! Предполагам , че си помогнала на много хора и си получила много благодарности- но моята е по-специална. Мисля, че твоя сайт и по-специално молитвите и настройките ми спасиха живота. След пореден сериозен финансов проблем, в който вече бяха на косъм честта и достойнството ми аз толкова рухнах, че бях готова да се самоубия. Десет дни лежах в къщи без да намеря решение на проблема и без да мога да споделя дори със съпруга ми. Гледах едно късче синьо небе и се чудех дали си заслужава и дали имам сили да стана и да продължа да живея. Бях си разпечатала молитвите към Архангелите, тъй като в къщи нямам компютър. Четях и се молих и плаках всичките дни наред. След това като, че ли мислите ми започнаха да се променят. Мислих си колко хора се борят за живота си, какво ще стане със съпруга ми, който е с тумор и няма никакви доходи. Извинявай, че изпадам в такива подробности, но мисля че ти го дължа. И така криво-ляво намерих някакво частично решение на този проблем естествено свързан с много унижения и неприятни моменти, но наистина съм убедена, че получих помощ. Хубав ден ти желая и благодаря за всичко!

 • Васка Начева

  Сърдечно благодаря!Аз няма да повтарям това, което всички вие добре сте описали. Искам да разкажа нещо друго. Когато се обърнахме за помощ към Мариана, аз и синът ми имахме голям проблем. Бяхме се натъкнали на ужасно отношение и негативизъм от страна на един от преподавателите в института на сина ми. Мариана предложи да помогне и това, което направи наистина беше чудо. Не знаете колко неловко се чувствахме от това, че непрекъснато я безпокояхме заради нашите проблеми. Но винаги получавахме незабавен отговор и думи на надежда. Мисля, че думите са безсилни да изразя благодарността. Радваме се, че попаднахме на този сайт, мислейки си, че е случайно. Но може би случайности в живота няма. СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ, МАРИАНА!

 • Нина Цветкова

  Сайтът е прекрасен. Чувствам се като в борова гора, или на планински връх след всичките си преживявания в този остарял отиващ си свят. Тук има и какво да научиш и с кого да споделиш. Има и помощ безусловна помощ с чисто сърце, която получих може би в най-трудния период от живота си. Процесите още текат и пак ще пиша, за да изразя радостта си. Благословенни Ангели, БЛАГОДАРЯ. Благословенна Мариянче, БЛАГОДАРЯ!

 • Криса

  САЙТЪТ Е ЧУДЕСЕН. Невероятно!

 • Лили

  Впечатлена съм и много приятно изненадана!

 • Диди Церовска

  Мили хора, никога не се чувствайте сами – винаги ще има някой, който да ви подаде ръка… някой като нея , защото именно Марианка може да ви докаже, че никога не е толкова трудно колкото изглежда. Днес пратих ангел да те пази Марианка! Но той се върна… Попитах го „Защо”. А той ми каза:”Ангел ангел може ли да пази. Сърдечно благодаря лично на теб за хубавият сайт който си създала, защото- най голямото щастие е да бъдеш полезен. Мариана Кюркчиева: Огромно Благодаря за пожеланията и топлите думи!

 • Надежда

  Благодаря! Господ да ви благослови! Чудесен сайт! Благодаря!

 • Детелина Георгиева

  ПО ХУБАВ САЙТ НЕ СЪМ СРЕЩАЛА ДОСЕГА!

 • Светла Ангелова

  Чудесни сте! Невероятен сайт!Съжалявам, че толкова късно попаднах на него. Информацията е много полезна и се надявам да разреша чрез вас мои здравословни проблеми. Благодаря!

 • Дени

  Поздрави на създателите на този чудесен сайт!

 • Даниела

  Здравейте приятели! Аз имам страхотна дъщеря на годинка и половина. Когато беше още бебе и се появиха едни петна по кожата на раменцата и около мишниците. Бяха с големина колкото една стотинка, люпещи се и зачервяващи се при потене. Предписваха ни доста кремчета, от които се скриваха, но след седмица пак излизаха. И така докато не попаднах на Вашата статия за дерматит от пелени. От нея разбрах за мехлемче от мед, пчелен восък и зехтин, което помага при различни кожни проблеми, включително и псориазис. Опитах… и … вече нямаме петна. Резултата е невероятен. Искам да благодаря на Наноком и за продуктите, които предлагат, защото ги ползвам отдавна и знам, че са ефективни. Най-важно е здравето-на всеки празник си го пожелаваме, а то зависи само от нас. Редовно чистене на организма и качествени храни и хранителни добавки. Благодаря, че за пореден път ми помогнахте!

 • Георги Георгиев

  Много добър сайт. Браво!Продължавайте в същият дух!

 • Елена

  Имах гнойна торбичка около сливицата 1-2 години; откриха ми гранулом на зъба (който не се повлияваше от зъболекарските процедури- промивки и физиотерапия 3 месеца- на контролните снимки си стоеше) и тъй като кърмех не съм пила никакви лекарства освен Q10. Започнах да го приемам след зъболекарските процедури за гранулома и след 2 месеца реших да направя снимка- гранулома го нямаше. Гнойната торбичка около сливицата ми също изчезна постепенно. Венците ми се оправиха- не се възпаляват и не кървят.

 • Мари

  За човешкият организъм са достатъчни витамините от пресните плодове и зеленчуци. Стига да се приемат ежедневно в достатъчни количества. Синтетични витамини могат да се приемат само по време на инфекционни заболявания налагащи ползуването на антибиотици.

 • Венета

  Искам да кажа нещо на останалите читатели. Представено като сладкодумна консултация + 10 кг ябълки и двуседмичен престой в санаториум на хотелски начала, цената при известната докторка по гладуване- Емилова излиза над 2500 лв. Комплименти на редакцията Ви за този сайт!

 • Еленка Георгиева

  Уважаеми д-р Ласт! Не зная дали ще стигне до вас това, което пиша, но искам да Ви Благодаря, че ми помогнахте да се оттърва от постоянната болка! Имах артрит от години, а се оказа, че лечението е съвсем безобидно. С Вашата противогъбична терапия (пелин + стомашно-чревни бактерии) и с мултивитамини и минерали, оттоците по ставите ми изчезнаха и забравих, че ме е боляла ръката! На фирма Нано-ком желая от цялото си сърце много успехи и да продължават все така да помагат на хората!

 • Лилия Груева

  Страхотен сайт за витамините. Доста сайтове разгледах, докато стигна до този, но мисля, че тук намерих всичко, което ме интересуваше. Рядко се намират такива страници като вашата, където човек да намери всичко, от което има нужда като информация. Браво

 • Приятел

  Благодаря ви, продължавайте все така. Бог да ви благослови, заслужавате го! Вие сте номер-1

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Количка