НАНО-КОМ
Р Е К Л А М И от Google
Template Template
Template Вторник, 26 Септември 2017 Template

Гласувайте за нас!

Банер

Реклама

Реклами от Google

Платени услуги

Платени обяви
За реклама
 
Template
Начало Картинки и сеансиКартинки и сеанси

Ще бъда благодарна на всички, които споделят тук, в тази рубрика, какви усещания са имали и как се е променил живота им, след като са използвали лечебните картинки.

Можете да пишете директно тук или да ми изпратите своето писмо на електронната ни поща: nanokom@gmail.com 

Предварително БЛАГОДАРЯ на всички, които ще подпомогнат моята работа като Подкрепят сайта ни

Любов и Хармония!
Мариана

Добавете мнение

Заглавие:
Име:
Текст:
Цифров код: CAPTCHA код Презареди нов код
   
 

ХЕЛЪН: СПОДЕЛЯНЕ

КОГАТО ГЛЕДАМ КАРТИНКИТЕ КОИТО СЪМ ИЗБРАЛА, ЧУВСТВАМ ОЛЕКВАНЕ - ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ.НЕЗНАМ ТОВА ЛИ Е УСЕЩАНЕТО,НО МИ Е ПО-ДОБРЕ!

РАДВАМ СЕ ЧЕ ВИ ОТКРИХ ИМА МНОГО ПОЛЕЗНИ НЕЩА, С КОИТО МОЖЕМ ДА СЕ ОБОГАТИМ ДУХОВНО!

БЛАГОДАРЯ НА ВАС И НА БОГ!

28.04.17

Тинси: Притеснение и страх

Здравейте! Днес случайно открих сайта ви. От няколко месеца имам този проблем - притеснение, напрежение, стрес. Изниква неочаквано и безпричинно. В началото по-рядко, но сега вече доста по-често. Имам и страхове, от които почти се изчистих, но все още стоят в ума като натрапчива мисъл. Бих искала да ви попитам кои точно картини би трябвало да гледам(и изчистващи ли), за колко дена, по колко време на ден(часове, минути). Много ви благодаря, и на вас и на Бог! ☺

Мариана: Здравейте! Има специални картинки за изчистване на страхове, а също и от негативна енергия. Използвайте тях. Относно времето за гледане, няма правила, колкото издържите. За резултата, също няма правила, вие ще го усетите! Любов и Светлина!

20.04.16

Красимир M.: Запитване за картинките

Здравейте,

картинките само ако се гледат от сайта на екрана на компютъра ли работят? Действието им продължава ли да работи, ако се разпечатат на хартия? Цветен или черно-бял печат?

Благодаря Ви.

С пожелания за всичко най-най-добро и по-здрави,

Красимир M.

Мариана: Опитайте! Любов и Светлина!

14.04.16

radost ivanova simeonova: raddiva-моля,за съвет !

Мила Мариана , за ле4ение на херпес зостер - ве4е хрони4ен - какви картинки би ми препоръ4ала ?  С оби4 и благодарност ! Kiss

Мариана: Радост, използвайте картинки за имунната система и за изчистване от паразити и кандида. Любов и Светлина!

 

22.11.15

stoyanka: молба

Здравей, Мариана днес си помислих колко хубаво щеше да е ако имаше картина за чакрите. Моля те попитай Ангелите да сложиш ако може такава картина. БЛАГОДАРЯ ОТ СЬРЦЕ.

Мариана: Stoyanka, можете да използвате картинката за: Изчистване и балансиране на полето

11.10.15

Румянка: картини

Ползвам картините от 1 месец. Много съм доволна. Благодаря Ви Мариана за хубавия сайт!

21.09.15

Мария тодорова: Първо впечатление

SmileБлагодаря ви, ще опитам с тези прекрасни картини, имам астма, хашимото, артрит, уринарният ми тракт не е наред, очите....

25.01.15

Любка: Първи впечатления

Здравейте, бих искала да поздравя Мариана за сайта, който открих вчера, смятам, че всеки може да намери тук много полезна информация.

Имам сериозни проблеми със запек и затова веднага започнах да ползвам картинките "изчистване на червата - лаксатив", "изчистване на стомаха" и "нормализиране на метаболизма и отслабване". Пропуснах да си взема ежедневните добавки за запек.

Първо, снощи заспах рано и сънят ми беше дълбок и пълноценен (поради проблеми в последно време не спя добре).

Още преди приема на редовната ми доза чорба от кисело зеле тази сутрин започнах да посещавам тоалетната и имах очевидно и значително подобрение в дефекацията.

Друг ефект, който забелязвам, е честото и обилно уриниране днес, което явно помага да се освободя от задържани течности, на които не съм обърнала внимание.

Днес включих и други картинки в програмата. Очаквам още хубави резултати, които с най-голямо удоволствие ще споделя по-късно.

Успех на всички, които се докоснат до тази прекрасна енергия.

07.01.15

Kali: картини

Картинките са чудесни от тях блика много положителна енергия! Желая ви Щастие!!!Laughing

04.12.14

stoyanka: въпрос

кой камък е най подходящ за лекуване на депресия БЛАГОДАРЯ.

Мариана: Подходящи камъни са- ларимар, галенит, аметрин, евдиалит, гагат, оникс, корунд (рубин и сапфир), опал, диамант, раухтопаз (опушен кварц), корал, хризокола, халцедон, хризопраз, рутилов кварц, лазурит,флуорит, топаз, цитрин, яспис.... 

 

02.11.14

stoyanka: въпрос

В някои картини има допълнителни 3 картини, трябва ли и трите картини да се гледат?БЛАГОДАРЯ.

Мариана: Да, както е указано!

26.10.14

stoyanka: лечебни картини

Когато ,БЛАГОДАРЯ на БОГ за оказаната ми помощ винаги се прозявамSmile и мие много хубаво.

23.10.14

stoyanka: въпрос

МОЛЯ, КОЯ КАРТИНА ДА ГЛЕДАМ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА УШИТЕ И ПО ДОБЪР СЛУХ.

23.10.14

stoyanka: molba

моля да сложите номера на всяка една на картина за да мога да обиснявам на друг човек които не знае български кои номер картина да гледа .Благодаря предварително.

21.10.14

Борянка Николова: Картинка за успокояване на сърцебиене

Усетих сърцебиене и с апарата за кръвно си измерих пулса, беше 92. Започнах да гледам картинката за отнемане на стреса и успокояване на сърцебиене. След 10 минути пулса ми беше 80. Благодаря на Бог и Марианчето, че успях да се докосна до тези лечебни картинки и да получа помощ! 

24.07.14

Анета: въпрос

Здравейте,преди време използвах само картинката за лечение на кандида но сега я комбинирам с тази за киселинно алкален баланс и сам много по доволна от резултата .Имам габички в усната кухина правилно ли използвам картинките или е нужно да използвам някои други за да се излекувам по бързо.

 

Благодаря Марианче успех на сайта  има толкова полезна информация за всички.

Мариана: Ани, вие виждате резултата, сама най- добре ще определите лечението си! Знам, че всички искат да стане бързо, но търпението също е част от лечението! Всеки сам е най- добрия лекар на тялото си, така че продължавайте да следвате вътрешния си глас! Любов и Светлина!

22.07.14

Иринка: въпрос

Имам шипове на шийните прешлени и произтичащите от това високо кръвно и главоболие. Кои картинки да използвам? Опитах с нормализиране на кръвното и със силно болкоуспокояващо както е описано в инструкциите, но не се получи.

Мариана: Иринка, вие сте използвали картинки, които намаляват последствията от проблема. За шипове използвайте картинките за костите и съпътстващите я помощни картинки, както е указано в: Лечение на костите

17.02.14

ПОЛИНА: ВЪПРОС

МАРИАНА МОЛЯ ВИ ОБЯСНЕТЕ МАЛКО ПО ПОДРОБНО ЗА КАКВО ТОЧНО ПОМАГА ПРОСТРАНСТВЕНАТА САМОНАСТРОЙКА

Мариана: Това е позитивната настройка, която дава възможност на Душата ни за творческа проява  в живота! Обикновено губим тази връзка в ежедневния си живот! 

14.01.14

elal66: Лечебни картинки

Благодаря на Бог, че Ви има! Благодаря на Вас, за това което правите! Благодаря за позитивната енергия , с която ме заредихте! Благодаря Мариана! Пожелава Ви към Любовта и Хармонията - Здраве и Светлина! Пробвах картинката за изтриване на страхове.....усетих 'разтоварване'! :) Бъдете благословени!

13.01.14

Таня Баирова: лечебни картинки

Благодаря на Бог и на Вас ЗА КРАСОТАТА и успокояването на болката в лявото рамо само от пьрвите две картини.

17.12.13

ЛРМ: Здравейте

В този сайт има много интересни и полезни неща, още повече, че са събрани на едно. Бих искала да попитам т.к. съм безработна - какво или коя картина да наблюдавам, за да получа увереност, може би и сила, докато започна желаната от мен работа? Благодара Ви предварително!

Мариана: Здравейте! Използвайте раздела Самонастройки

23.11.13

ПОЛИНА: ВЪПРОС КЪМ МАРИАНА

МАРИАНА СЪС САМОНАСТРОЙКИТЕ, КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ, ПРАВИ ЛИ СЕ ПОЧИВКА?

Мариана: Полина, както  вие самата усещате, така и направете. Принципно са за всеки ден, като молитва, тя се прави всеки ден. Ако се чувствате уморена и ви идва много усещането, правете почивки, защото енергията е доста силна! Любов и Светлина! 

20.11.13

kiki: BLAGODARIA za KARTINKITE

BLAGODARIA MNOGO

14.11.13

Гергана Желязкова Господи...: Благодаря !

Картините са прекрасни ! Искрено се надявам да имат посоченото въздействие и да даряват на всеки, който по един или друг повод е достигнал до тях, онова от което се нуждае неговата душа.

Поздравявам Ви за смелостта и отговорността !

Благодаря, и аз намирам своите отговори !

С пожелание за бъдещи успехи и много хора, които ще Ви благодарят явно и неявно в себе си !

Г. Желязкова

29.08.13

Албена Дернева: за картината-силно болкоуспокояващо

Здравейте! Много ме болят венците  и затова реших да пробвам картинката.Гледах я 8 мин. и се молех да спре тази неприятна болка.За мое учудване засега не ме болятSmileДано и в следващите часове не ме заболят.Ще пиша пак.благодаря на всички за помоща.

04.10.12

Йово: Пространствена самонастройка

Здравейте!

Картината ми харесва. Интересна е, привлича и внимание, и мисъл. Надявам се и вярвам в положителната енергия, излъчвана от нея. Да, права си Мариана, завършвайки мислите си и споделеното с нас, с думите БЛАГОДАРЕТЕ НА БОГ!

13.06.12

vasilena: за картината-силно болкоуспокояващо

Zdraveite gledah kartinata 15.min. i absolutno ni6to ne po4ustvah i ne reagira na ni6to dokato yia gledah moje bi za6toto sam silno byiarva6ta v BOGA i obi4am da si kazvam molitvite nyiama ni6to po silno ot tova da vyiarva6 v BOG i da si pali6 sve6t v carkvata. No 6tom drugite use6tat promyiana vseki si izbira sam.

Мариана: Не знам, дали в момента имате болка, която искате да успокоявате или просто от любопитство сте я гледали. Във всички случаи ефектът е важен, а не, какво сте усетили по време на наблюдението?! Радвам се, че вашата свещичка, във вашата църква- сърцето, е запалена! Бог да ви Благослови!

23.05.12

Василка Сидерова: картинки

Благодаря за всичко !   Марианче ,бъди жива и здрава ,успех в дейността ти !!!

18.05.12

kremena: Бог е с нас

Гледам картинките на самонастройки, чувствам помощта на Бог и Ангелите. Благодаря

14.05.12

Василка Сидерова: картинки

Smile Много благодаря ! Да си жива и здрава Мариана !!!

10.05.12

Георги Енчев Георгиев: лечебни картинки

Гледаме картинките точно както е обяснено.В комбинация и поотделно и с необходимата продължителност. Чувстваме въздействието им. Прекрасни са. Благодаря на БОГ, че чрез теб ни ги изпраща, скъпа Мариана.Да си жива и здрава и БОГ да те закриля.

Мариана: Благодаря ви! Бог да ви Благослови!

20.04.12

Цонка: Въпрос

Ако гледам картинката за регулиране на метаболизма и отслабване 3 пъти на ден, трябва ли и трите пъти да гледам базовите, препоръчани към нея?

Мариана: Цонка, написано е в инструкцията, другите картинки да се гледат веднъж дневно.   

23.03.12

людмила: хашимото, напълняване

имам хашимото, оперирана киста на щит. жлеза и сега нова киста

Мариана: Людмила, навярно питате за лечебни картинки, които да ви помогнат? Можете да използвате картинките за: щитовидна жлеза, лечение на рак, нормализиране на метаболизма и отслабване.  

19.03.12

Цонка: Благодаря!

Здравейте! Искам да кажа няколко хубави думи. Имам полза от тези картинки , помогнаха ми както никой доктор до сега не можа! Много благодаря за това! Благодаря!

16.03.12

DIMARI 5800: Благодаря!

Мариана, не живея в България, 3 месеца ползвах заредените картинки и се чувствам много по- добре.Използвам лечение на паразити и кандида, лечение на костите, лечение и изчистване на ставите. Благодаря много на Мариана за силата, която притежава и куража да помага. Да й дава Господ здраве да е с нас дълго време.

11.03.12

Полина Спасова: Запитване към Мариана

МАРИАНА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ИЗПОЛЗВАМ ЛЕЧЕБНИТЕ КАРТИНКИ, НО НЯМАМ НИКАКВИ УСЕЩАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА НАБЛЮДЕНИЕТО. ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е, НАЛИ ВСЕ ПАК ЕНЕРГИЯТА ВЛОЖЕНА В ТЯХ ТЕЧЕ ?

Мариана: Полина, важен е разултата!!! 

04.03.12

Алиса: въпрос

Аз гледах картинката за нормализиране на кръвното 3 дена, после 3 дена почивах, после още 3 дена. Трябва ли още да гледам или е достатъчно.

Гледам и картинката Изчистване на страховете.В началото  направо бях страшно нервна, като че ли страховете се увеличиха и нищо не помагаше,чак към 6-7 ден усетих спокойствие, днес ми е последен ден и вече почти заспивам гледайки...

Прочетох, как гледат картинките различни хора, не трябва ли да гледаме най-много 3 различни на ден? И още въпрос, колко "курса" по 3 или по 10 трябва да се гледа една картинка, има ли някакво препоръчително число или всичко е строго индивидуално? Благодаря,Мариана!

Мариана: Алиса, няма препоръчително число! Всеки сам управлява всичко! Слушайте вътрешния си глас и тялото си!

03.03.12

stefanova: Благодаря

Благодаря. Почувствах се добре.

03.03.12

Жоро: Благодаря на Бог!

Картинките са прекрасни!Благодаря!

03.03.12

Запитване

От известно време не се чувствам добре, имам напрежение в главата лесно се уморявам. Коя картинка бихте ми препоръчали? Според едни лекари е хормонално, но не можаха да уточнят какво точно според други е на нервна почва...

Мариана: Вижте картинката за "Диагностика

02.03.12

Радост: Големина на картинките

Здравейте!Честита Баба Марта!Бели кахъри и червено вино за всички! Някои от картинките са големи и за съжаление не мога да ги видя целите на моя компютър.Бихте ли дали някакви идеи как да променя това? Благодаря и бъдете здрави!

Мариана: Честита Баба Марта и на вас! Картинките в статиите са с нормален размер?! 

01.03.12

Николова: Благодаря

Лекувам се чрез доста от Вашите картинки,от две - изчистване от паразити и нормализиране на кръвното налягане, определено има ефект, за другите все още не мога да преценя, но много разчитам на тях. Благодаря, че Ви има!

29.02.12

Радост: Благодаря

Благодаря,благодаря ,благодаря за прекрасният сайт!Гледам някои картинки от няколко дни.Пракрасни са и действат прекрасно!Чувствам се добре!Чудо!Бъдете благословени!

26.02.12

севил ахмедов: Проблем с дясното ухо

Проблем с дясното ухо, много тешко чуване и шум, често и на двете

Мариана: Има картинка за 

Лечение на ушите 

26.02.12

МИМИ ПЕТРОВА: БЛАГОДРЯ!

БЛАГОДАРЯ НА БОГ!

БЛАГОДАРЯ НА ВАС МАРИАНА ЗА УНИКАЛНИТЕ ВИ КАРТИНИ И ЗАТОВА, ЧЕ ГИ СПОДЕЛЯТЕ ТУК В ПРЕКРАСНИЯТ САЙТ!

21.02.12

Румянка Великова: Имам въпрос

Настройката ЕНЕРГИЯ НА ИЗОБИЛИЕТО всеки път ли се гледа 30-50 минути или само първия път?

Мариана: Румянка, първият път е желателно да се спази времето, за да получите настройката, а след това решавайте сама, според времето, с което разполагате, за да се усамотите! 

20.02.12

Радива: Лечение на рак

Привет, Мариана

Благодаря ,че ви има ,БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ

От една седмица се зареждам с лечебните картинки , чувствам се прекрасно.

Много любов и светлина за вас и сайта.

 

19.02.12

Румянка Великова: БЛАГОДАРЯ!!!!!!

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ОТКРИХ ТОЗИ САЙТ!

18.02.12

Мима Мимова: Благодаря

Благодаря за тази предоставена възможност за лечение. :)

16.02.12

Доби: КАРТИНКИТЕ СА ВЪЛШЕБНИ

Супер са, действат, от 3 дни ги гледам в началото ми стана зле, сега се чувствам все по добре и молитвите кам арахангелите четох, супер, действат, благодаря МАРИАНА! Писах на имеила относно платените услуги, но нямам отговор! БЛАГОДАРЯ НА БОГ И НА ВАС!

Мариана: Доби, нямам писмо от вас на е- маила! Моля, напишете ми отново! Бог да ви Благослови!  

15.02.12

 

Показвай Num << Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>Страница 1 от 4
Template
Template Template Template
 

Търсене

Нашите продукти


Висулка_малахит
Висулка_малахит
8.00 BGL


Количка


Количката Ви е празна.

Реклама

Реклами от Google

Facebook

Във Facebook можете да ни намерите на адрес:facebook.com/НАНО-КОМ-ООД

Кой е тук?

В момента има 194 посетителя в сайта

 

 

Целта на публикациите в този сайт е информативна и фирма НАНО-КОМ не носи законова отговорност за какъвто и да е възникнал проблем.
.: НАНО-КОМ ООД :. Сайт за здравословен начин на живот и цялостно самолечение
Template
© 2017 Наноком ООД
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Template

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.

Приемам използването на "бисквитки" в този сайт