НАНО-КОМ
Р Е К Л А М И от Google
Template Template
Template Вторник, 26 Септември 2017 Template

Гласувайте за нас!

Банер

Реклама

Реклами от Google

Платени услуги

Платени обяви
За реклама
 
Template
Начало Мнения за сайтаМнения за сайта

Предварително БЛАГОДАРЯ на всички, които ще подпомогнат моята работа като Подкрепят сайта ни


Любов и Хармония!
Мариана

Добавете мнение

Заглавие:
Име:
Текст:
Цифров код: CAPTCHA код Презареди нов код
   
 

Бони Механдова: Благодаря!

Здравейте!Искам сърдечно да БЛАГОДАРЯ НА МАРИАНА за всичко, което прави, за сайта, който поддържа, за това че помага на всички, които поискат помощ и съм убедена, че ТЯ е един прекрасен, позитивен, добронамерен, искрен, чист и духовно извисен човек. Благодаря ти Мариана. За мен ще бъде удоволствие, някой ден да се запозная с теб и на живо. И съм сигурна, че съвсем неслучайно попаднах на НАНОКОМ и всичко, което предлага сайта. Мир, Любов и Здраве!

03.11.16

stoyanka: въпрос

Здравей,Мариана не видях дали има лек за разширени вени

08.10.16

Димитрова: Много полезен сайт, поздравления!

Не видях обаче нищо конкретно при миома в репродуктивна възраст.

Мариана: Здравейте, вижте виртуалната консултация. Любов и Светлина!

08.12.15

veselinka: въпрос

Здравей Мариана!Благодаря за сайта, който е много полезен.

Имам един въпрос. Поръчвам си подаръчни сеанси, но не усещам никакво присъствие и промяна, както други, които са ползвали сеансите.

Следвам твоите указания точно. Ако обичаш отговори ми. Желая ти много здраве и късмет!

Мариана: Здравейте, Веселинка! Най- вероятната причина е, че не сте се отпуснали достатъчно. Трябва да сте спокойна! Любов и Светлина!

11.11.15

Tezi: BLAGODARIA VI

BLAGODARIA VI ZA TOZI POLEZEN SAIT.JELAJA VI ZDRAVE ,SHTASTIE I BOG DA BDI NAD VAS.S MNOGO OBIC I PRIZNATELNOST-Tezi

23.01.15

еваа: страхотен!!!

Страхотен сайт!!! Толкова мниго ми помагате!!! Благодаря !!!!!Kiss

03.10.14

Vessela: Ангела- Хранител

Здравейте Мариана,

Сега открих сайта Ви невероятен е... А бих се интересувала и за Отдела Настройки - Ангел Хранител- колко време/ минути се гледа? Тъй като не пише над картинката ...

Лечебните картинки също ползвам, много се надявам да ми помогнат,

Благодаря Ви, Весела

Мариана: Весела, благодаря ви за добрите думи за сайта! Няма поставено време, тъй като сами си го определяте. За картинките- действието може да усетите месеци след като сте ги гледали, имайте предвид това. Любов и Светлина!

25.03.14

Анета: прекрасен

Здрабейте,благодаря на БОГ че има хора като Мариана за да  помага на други дистанционно ,много се радвам да съм тук в сайта ,любов радост щастие на всички.

09.06.14

agripini: направо сте уникални

За първи път попаднах на вашия сайт. ОЧАРОВАНА СЪМ браво!!!

22.07.14

infini: Здравейте

Здравейте, уважаема госпожо Кюркчиева,
Днес посетих Вашия сайт и останах  с прекрасно впечатление от това, на което  се натъкнах вътре. Може би е правилно да Ви кажа да не се спирате до тук и да продължавате напред. Със сигурност ще сте полезна на много хора, търсещи себе си.
Желая Ви успех!

07.03.14

sonq georgieva georgieva: ПОМАЗАН

Здравей,Мариана!Здравейте и всички Вие,ползватели и приятели на НАНОКОМ Smile Позволете ми да се обърна към всички Вас и да споделя за мехлема, който направи Мариана от билки, етерични масла и пчелен восък за семейството ми, а в последствие и за други желаещи. Аз лично този мехлем го наричам ПОМАЗАН, сигурно се питате защо? Защото както Господ помазвайки ни изчиства душите и телата ни и прощава греховете ни, така този мехлем, намазвайки го върху болното място, (става,мускул,рана..) болката изчезва, оздравява. А след като е оздравял,човек става по-мил и благ, защото се е освободил от капана на болката. Благодаря Мариана,за дето ни помагате да се освободим от капана на болката, който е сковали телата и душите ни! На всички желая МИР,ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ и за телата и за душите! БЛАГОДАРЯ! АМИН!

01.11.13

Теодора: Бучка на гърдата

От 9 дена ми се появи бучка на гърдата. Болеше и се зачервяваше с времето. Лекари казаха, че е инфекция и да се лекува с антибиотик. Пия го една седмица вече, но няма промяна. Вчера открих в рубриката ви Натурални терапии различни компреси. Преди 20 години ми се беше появила бучка пак на същото място и си споням, че я налагах със смес от затоплен настърган сапун и белтък от яйце. Не помня дали не се добавяше още нещо като домат или друго Ефектът беше, че се образува като раничка, от която изтече гной и после бучката изчезна. Това ме наведе на мислълта, да направя компрес от Изгарящи (разяждащи) средства от типа на каустик (както е описано). За съжаление не можах да намеря цинков хлорид и очеболец. Ако можете да ми дадете повече информация как мога да направя този компрес. Не можах да намеря керосин или растителен терпентин и сложих компрес с горчица. Дано подейства. Мислех да направя компрес с прясно сурово накълцано месо ако видя, че горчицата не действа до 2 дена или пък да ги комбинирам. Не знам. Посъветвайте ме, моля ви.

Мариана: Вижте статиите  Болки в гърдите, мастопатия  и  Канела (Cinnamomum)

23.08.13

стефан николов: язва киселини връщане на храната

може лида ми препоръчате някоя билкова рецепта

Мариана: вижте тази публикация Стомашни киселини, болки и дискомфорт

01.05.12

Радост: Честит осми март

Здравейте!Честит осми март на всички жени!Бъдете здрави и обичани!Бог да ви благослови!

08.03.12

Aня щерева: mnenie

срахотни сте.отдавна се занимавам сас самолечение на тялото и душата.Вярвам че във ваше лице съм намерила нови приятели и съмишленици.и дано помошници.УСПЕХ.до нови срещи и на живо.(не мога да се регистрирам?)

Мариана: Аня, вижте "Регистрация"

07.03.12

Петя Колева: Благодарност за чудесният сайт

Поздравления!Много полезна информация,удобна и лесна за употреба.

26.02.12

Мария: Невероятен сайт!

Невероятен сайт!  Щастлива съм, че го открих!  Благодаря, че ви има!!!

21.02.12

Лина: След 1 година

Здравейте всички вие, приятели на този чудесен сайт. Днес се навършва точно една година от момента, в който ми беше дадено да попадна тук, да прочета  за лъчите на Мариана, да помоля за помощ и да получа такава. В момент на голяма душевна празнина и чувство за безисходица открих тази невероятна жена и нейното голямо сърце. Оттогава започна моята любов към всичко, написано тук и  наноком стана част от ежедневието ми. Не всичко от сайта прилагам, разбира се, но Лечебните картинки, Арахангелските лъчи, Зареденият камък и Молитвите са нещата, които в много случаи буквално ме спасяват. Няма ден, в който да не гледам някоя картинка според нуждите си, няма ден, в който да не попитам за съвет Мериан. Изумително е колко умни и подходящи отговори ми дава”тя”

 Безкрайно съм щастлива, че тези мои чувства се споделят и от цялото ми семейство. Децата и мъжът ми също ползват рецептите, публикувани в сайта, гледат Картинки, приемат Лъчи (както беше по Коледа) . Всички пием и от витамините Алфавит. И тази споделеност ни помага да оцелеем, да приемем всички трудности, които, за жалост, ни затрупват и да повярваме, че не сме изоставени.

Ако ви кажа, че някакви невероятни битови промени са настъпили в моя живот, значи да ви излъжа. Нито съм станала милионерка, нито съм си намерила работа, нито сме си решили кредитните проблеми. Но това е само едната страна на нещата, чисто материалната. За щастие, открих друго, много по-важно. Открих душевен покой,  друг ъгъл, от който да гледам на всичко негативно, открих , че нямайки нещо, аз всъщност имам МНОГО, за което трябва да съм благодарна. Придобих увереността, че Небесните сили са с мен(нас), че ние не сме сами в страданията си. И когато изпадна в поредната дупка-душевна или физическа (уви, слабостите човешки са ми много присъщи) аз отново се обръщам към Картинките, прочитам някоя Молитва или моля за Лъчи от Арахангелите. И помощта не закъснява, повярвайте! За чудото, което също стана част от ежедневието ми съм писала в друга публикация от 07.01.2012,

И всичко това стана възможно чрез Мариана. Знам, че тя е само посредник, но нали именно от такива посредници имаме нужда, за да прогледнем, да повярваме, взаимно да си помогнем! Благодаря ти , Мариана! За труда и безкористната помощ, с която ни даряваш! Едва ли Бог ще допусне едно толкова благородно дело като твоето да загине, защото този сайт ни е необходим и трябва да го има!

 Нека Благословията, която днес си публикувала на сайта се връща многократно върху теб и близките ти хора!

14.02.12

Валентина Георгиева: БОЖЕСТВЕН САЙТ

Прекрасен сайт, бих казала Божествен. Пленява с изчерпателната, изключително полезна и дълбоко въздействаща информация; идеално структуриран по най-достъпния за възприемане и ориентация начин. Хиляди сърдечни благодарности на създателите на сайта- Мариана, Карина, всички други от екипа и разбира се на Бог и Божествените висши сили на Светлината-с любов и дълбок поклон пред всички Вас.Smile

07.02.12

Радка Ангелова

Благодаря Ви за чудесата които ни подарявате, Вие сте част от моето ежедневие. 

04.02.12

Бистра: Предложение

1.Би било хубаво да има медитации, за да не бродим из руските сайтове-по-къси като време от медитацията Христово съзнание.
2. Къде са поместени призивните знаци на Архангелите?

31.01.12

Бистра: благодаря

Много хубав сайт. Прекрасни сте! Благодаря ви !Благодаря на Бог,благодаря на всички вас (които сте работили за да го има този сайт и това, което е в него) Хиляди благодарности за лечебните картини и за подаръчните настройки- всеки който се е докоснал до тях би казал: Обичаме ви, приемете нашата любов!Защото любовта, която ни дарявате, дарява любов!

27.01.12

Запитване към Мариана

Здравейте Мариана, Бих желала да ви попитам, какво ще ми препоръчате да предприема за стреса който ме е превзел. Оключиха се и много здравословни прблеми..и най-вече нерви.

26.01.12

Vera: Благодаря!

Здравейте, Просто и от сърце искам да благодаря на Мариана и на създателите на сайта!Аз съм нова, защото открих сайта преди няколко дни, но използвам лечебните картинки и други техники като се опитвам да помогна и на мои много обичани страдащи близки. Не съм сигурна дали се получава, защото самата аз се чувствам в доста странно състояние- някак разпиляна....не мога точно да го определя това чувство. Но сайта е прекрасен и аз наистина вярвам! Много се радвам че го открих и смятам че не е случайно, а точно в момент когато имам нужда от помощ!Благодаря!

09.01.12

Даниела Иванова

Страхотен е сайта! Има много полезни публикации, поднесени по много красив и същевременно нямащ пртенеции... начин! Благодаря ви от сърце- продължавайте да напивате жадните ни за Познание и Красота души! Laughing

05.01.12

vera kamenova: Много ми е интересен

С удоволствие го чета и се радвам всеки ден. Всичко ми е интересно. Благодаря 

14.12.11

лилия маринова

Здравейте,открих Ви,за мене не е случайно,търсех молитва към Арахангел Урил и когато гугъл ми отвори,се появи НАНОКОМ.А когато отворих сайта,калинките ме плениха.Всичко е толкова подредено,информацията е разбираема,просто 5 часа поглъщах това което ме итересува.БЛАГО-ДАРЯ ВИ, че Ви има!!!   Всеки ден ще бъда със вас,защото човек се учи докато е жив!!!

11.12.11

liliq ot: За сайта

За първи път влизам и съм очарована от богатството на информация тук в сайта

30.11.11

вера каменова

Просто Благодаря!Лекувам се само с билки и хомеопатични лекарства Откривам прекрасни рецепти и съвети в сайта.Благодаря !

21.10.11

Виолета Кръстева: Вдъхновение

Очарована съм от този страхотен сайт!ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП!СТРАХОТНИ СТЕ!

20.10.11

М.Б.: Благодаря!

Здравей,Мариана! Предполагам ,че си помогнала на много хора и си получила много благодарности - но моята е по-специална. Мисля, че твоя сайт и по-специално молитвите и настройките на Карина ми спасиха живота.След пореден сериозен финансов проблем, в който вече бяха на косъм честта и достойнството ми аз толкова рухнах ,че бях готова да се самоубия. Десет дни лежах в къщи без да намеря решение на проблема и без да мога да споделя дори със съпруга ми. Гледах едно късче синьо небе и се чудех дали си заслужава и дали имам сили да стана и да продължа да живея. Бях си разпечатала молитвите към Архангелите и Настройките на Карина, тъй като в къщи нямам компютър.Четях и се молих и плаках всичките дни наред.След това като ,че ли мислите  ми започнаха да се променят. Мислих си колко хора се борят за живота си, какво ще стане със съпруга ми, който е с тумор и няма никакви доходи. Извинявай ,че изпадам в такива подробности, но мисля че ти го дължа. И така криво -ляво намерих някакво частично решение на този проблем естествено свързан с много унижения и неприятни моменти, но наистина съм убедена,че получих помощ.Реших, че ще си поръчам направо камък от теб-но кога във времето-само да мога да отделя парички.Имам само един въпрос.Вчера ползвах Настройката на Карина -Енергия на Изобилието -от компютъра в службата .Тъй като отдавна съм се убедила ,че не съм особено сензитивна или както там се казва -чувствителна към тези неща, ще ти споделя какво почувствах -надявам се ,че не съм си внушила -леко изтръпване на пръстите на ръцете е на краката от дясно. Бодежи в междуребрието -такива дребни неща.Това дали означава според теб, че съм получила настройката. Извинявай за дългото писмо и глупавите въпроси, но няма с кого да коментирам тези неща. Хубав ден ти желая и благодаря за всичко! М.

Мариана: М., отговорих ви по е-маила!

30.06.11

Васка Начева: Сърдечно благодаря!

Аз няма да повтарям това, което всички вие добре сте описали. Искам да разкажа нещо друго. Когато се обърнахме за помощ към Мариана, аз и синът ми имахме голям проблем. Бяхме се натъкнали на ужасно отношение и негативизъм от страна на един от преподавателите в института на сина ми. Мариана предложи да помогне и това, което направи наистина беше чудо. Не знаете колко  неловко се чувствахме от това, че непрекъснато я безпокояхме заради нашите проблеми. Но винаги получавахме незабавен отговор и думи на надежда. Мисля, че думите са безсилни да изразя благодарността. Радваме се, че попаднахме на този сайт, мислейки си, че е случайно. Но може би случайности в живота няма. СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ, МАРИАНА!

03.06.11

Нина Цветкова: Прекрасно

Сайтът е прекрасен.Чувствам се като в борова гора,или на планински връх след всичките си преживявания в този остарял отиващ си свят.Тук има и какво да научиш и с кого да споделиш.Има и помощ безусловна помощ с чисто сърце,която получих може би в най-трудния период от живота си.Процесите още текат и пак ще пиша,за да изразя радостта си.Благословенни Ангели,БЛАГОДАРЯ.Благословенна Мариянче,БЛАГОДАРЯ!

17.04.11

krisa: НЕВЕРОЯТНО

САЙТЪТ Е ЧУДЕСЕН. САМО ДА МОЖЕХ ДА СЕ СВЪРЖА ПО Е-МЕЙЛА С МАРИАНА. ВРЪЩА МИ ПИСМАТА И МИ ПИШЕ, ЧЕ ИМА ГРЕШКА.ПИСАХ ОТНОСНО ЛЪЧИТЕ

М.Кюркчиева: Криси, копирайте е-маила: nanokom@gmail.com  и ми пишете от пощата си! Този адрес е активен, може би поставяте празни позиции в адреса?! Огледайте добре адреса, който поставяте на писмата!

23.03.11

Lillit: Впечатлена съм

Впечатлена съм и много приятно изненадана!

17.03.11

didi tserovska

 Мили хора,никога не се чувствайте сами – винаги  ще има някой, който да ви подаде ръка… някой като нея ,защото именно Марианка може да ви докаже, че никога не е толкова трудно колкото изглежда

 

Днес  пратих ангел да те пази Марианка! Но той се върна...Попитах го „Защо”. А той ми каза:”Ангел ангел може ли да пази

Сърдечно благодаря лично на теб за хубавият сайт който си създала, защото - най голямото щастие е да бъдеш полезен.

28.02.11

Мариана Кюркчиева: Благодаря ви!

Огромно Благодаря за пожеланията и топлите думи! Smile

Вашите отзиви ме карат да работя още повече! Здраве, Любов и Късмет на всички!!!

25.01.11

надежда11: благодаря

Господ да ви благослови!

Чудесен сайт!

Благодаря!

07.01.11

Вашето име

  • радвам се, че открих този сайт!  Бог да ви благослови, заслужавате го!

11.12.10

Вdetelina georgieva: detelina

ПО ХУБАВ САЙТ НЕ СЪМ СРЕЩАЛА ДОСЕГА!

05.12.10

Светла Ангелова: Чудесни сте!

Невероятен сайт!Съжалявам, че толкова късно попаднах на него. Информацията е много полезна и се надявам да разреша чрез вас мои здравословни проблеми. Иска ми се да науча нещо повече за РЕЙКИ, провежда ли се обучение в провинцията? Благодаря!

28.09.10

Дени

Поздрави на създателите на този чудесен сайт !Kiss

07.07.09

Диана Христова

Искам да ви благодаря за това, че бързо изпълнихте и съдействахте за моята поръчка на Алфавит! Това за мен е особено важно, защото напълнях със 7 килограма без витамините! Бъдете все така усмихнати и давайте радост на хората, както на мен. Много слънчеви усмивки от мен за целия екип на Нано-ком! SmileSmileSmile

29.06.09

Даниела

Здравейте приятели!!!Smile

Аз имам страхотна дъщеря на годинка и половина.Когато беше още бебе и се появиха едни петна по кожата на раменцата и около мишниците.Бяха с големина колкото една стотинка,люпещи се и зачервяващи се при потене.Предписваха ни доста кремчета,от които се скриваха,но след седмица пак излизаха.И така докато не попаднах на Вашата статия за дерматит от пелени.От нея разбрах за мехлемче от мед,пчелен восък и зехтин,което помага при различни кожни проблеми,включително и псориазис.Опитах ... и ... вече нямаме петна.Резултата е невероятен.Искам да благодаря на Наноком и за продуктите,които предлагат,защото ги ползвам отдавна и знам,че са ефективни.Най-важно е здравето-на всеки празник си го пожелаваме,а то зависи само от нас.Редовно чистене на организма и качествени храни и хранителни добавки.

Благодаря,че за пореден път ми помогнахтеSmile

23.05.09

Соня

Здравейте приятели от Нано-ком!

За пореден път ме убедихте, че сте номер едно и работите за всички нас,които Ви вярват,защото пряко или коственно сте ни помогнали.В моя случей реших да подсиля организма си,за да не попадна в обятията на ''пролетната умора'' и към обичайните за мен ВЕТОРОН и АЛФАВИТ реших да добавя и новият Ви продукт КАРНИТОН.За мое голямо учудване забелязах,че не само имах прилив на енергия,но и след една седмица подутият ми корем, от който страдах поради неразумното ми хранене през зимата изчезна нямах нито тежест,нито газове,а след месец паметта и концентрацията ми се подобриха.При Вас всичко е чудесно за мен.Поздравления и много успехи в този тежък за всички период.Ценните и стойностни личности,които милеят и работят за хората с любов ще успеят.Благодаря Ви
 

20.04.09

Георги Георгиев

Много добър сайт.Браво!Продължавайте в същият дух!

03.04.09

Elena

Искам да споделя възхищението си от Кудесан. Имах гнойна торбичка около сливицата 1-2 години; откриха ми гранулом на зъба (който не се повлияваше от зъболекарските процедури - промивки и физиотерапия 3 месеца - на контролните снимки си стоеше) и тъй като кърмех не съм пила никакви лекарства освен Q10 (Кудесан). Започнах да го приемам след зъболекарските процедури за гранулома и след 2 месеца реших да направя снимка- гранулома го нямаше. Гнойната торбичка около сливицата ми също изчезна постепенно. Венците ми се оправиха - не се възпаляват и не кървят. Laughing

17.03.09

Даринка Илиева

Здравейте приятели! Най-напред искам да благодаря на Наноком за всичко, което правят за нас клиентите, за коректните, бързи и точни поръчки, които няколко пъти вече с удоволствие получавам. Аз и дъщеря ми ползваме витамините Алфавит 210 и сме много доволни. Специално аз съм с хипофункция на щитовидната жлеза и се чувствам отлично, изчезна ми умората, вялостта, раздразнението, чувството на студ, освежи ми се паметта и дори цвета налицето. Препоръчвам ги от сърце на всички!!! Опитайте и няма да съжалявате! Laughing

17.03.09

Светла Методиева

Страшно се радвам, че открих този сайт! Само че голямата ми молба е, ако може да ме насочите към лекар в София, който да работи с вашите продукти и да ги съобрази с моите болести. Иначе започвам профилактично с Алфавит и Веторон.

17.03.09

Мари

За човешкият организъм са достатъчни витамините от пресните плодове и зеленчуци. Стига да се приемат ежедневно в достатъчни количества. Синтетични витамини могат да се приемат само по време на инфекционни заболявания налагащи ползуването на антибиотици.

17.03.09

 

Показвай Num << Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>Страница 1 от 2
Template
Template Template Template
 

Търсене

Нашите продукти


Висулка_венерини коси
Висулка_венерини коси
18.00 BGL


Количка


Количката Ви е празна.

Реклама

Реклами от Google

Facebook

Във Facebook можете да ни намерите на адрес:facebook.com/НАНО-КОМ-ООД

Кой е тук?

В момента има 142 посетителя в сайта

 

 

Целта на публикациите в този сайт е информативна и фирма НАНО-КОМ не носи законова отговорност за какъвто и да е възникнал проблем.
.: НАНО-КОМ ООД :. Сайт за здравословен начин на живот и цялостно самолечение
Template
© 2017 Наноком ООД
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Template

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Научете повече.

Приемам използването на "бисквитки" в този сайт