Тестът, който ви предлагаме, ще ви ориентира за състоянието на вашия организъм, защото… той изисква грижи, също както и вашия автомобил! Когато лампичката му за маслото светне, вие имате симптом.

Правилната реакция е да спрете и да долеете масло, преди повредата да е станала факт. Още по-добре е, ако не допуснете лампичката да светне. Това би било истинско профилактично обслужване! То е същото както, когато чувствате болка във вашето коляно. Това, че чувствате болка, не означава, че коляното ви си е „отишло“, то навярно има нужда от нещо. Трябва да спрете и да изясните какво му е необходимо.

Традиционно е да се поправят симптомите с болкоуспокояващи. То е все едно да махнете бушона на лампичката и да продължите, надявайки се, че нищо няма да ви се случи. Болката е индикатор, че нещо не е наред. Вслушайте се във вашия организъм и се опитайте да намерите причината за болката. Открийте какво му е нужно, преди да е станало късно! Настоящият тест има за цел да ви ориентира за евентуален недостиг, най-точно това ще установите с лабораторни изследвания.
Фирма НАНО-КОМ не гарантира за 100 % достоверен резултат.

КЪМ ТЕСТА