Съновник-С-Съкровище

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Съкровище

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че откривате древно съкровище, което е пълно със злато и скъпоценности- наяве вашите финансови проблеми само ще растат. Вашите надежди за изгодна сделка няма да се оправдаят и затова в близко бъдеще няма да можете да разчитате на парични постъпления.

Ако насън губите толкова много усилия, за да стигнете до заветно съкровище, а вместо него получавате само счупени глинени парчета. Наяве този сън ви предсказва крах на вашите надежди, разочарования.

Сън, в който сами закопавате съкровище в земята означава, че не използвате своите способности и таланти напълно и това ви пречи за постигане на целите ви.

Ако насън виждате, как хора търсят съкровище. Те копаят земята с ръце и всеки се опитва да изпревари другия. Още малко- и ще изкопаят съкровището, но в следващия момент виждате, как тези хора започват да разкъсват дрехите си и да се раздират един друг с нокти. Този сън предсказва наближаването на времето, когато хората заслепени от жажда за пари ще започнат да се ловуват един друг като зверове и това време ще бъде последното за цялото човечество.

Ако насън сте успели да изкопаете съкровище и да го скриете, за да не го делите с никой. Наяве трябва да запомните, че да забогатеете без да полагате никакви усилия е възможно само в случай, че сте продали душата си на дявола. Така че, не губете време в търсене на бърз и лесен начин да забогатяване. Само това, което сте добили с честен и упорит труд ще ви донесе доходи и душевно спокойствие.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации