Жлези с вътрешна секреция

резултатите са следните: TSH-0.03,FT4-17.58,FT3-3.2. Говорят ли тези

Светлана Златкова: С уважение към Вас. От кръвните изследвания резултатите са следните: TSH-0.03,FT4-17.58,FT3-3.2. Говорят ли тези резултати за нещо сериозно? А. Наумов: Данните от резултатите

Прочетете още

Какви са последствията от предозирането на медикаменти за увеличена гуша?

Иван Иванов: Какви са последствията от предозиране с медикаменти за увеличена гуша (медикаментите са приемани около 8 месеца)? Walter Last: Щитовидната жлеза може да стане

Прочетете още

Страдам от хроничен панкреатит, повишен холестерол и триглицериди

Ива Александрова: На 33г.съм. Страдам от хроничен панкреатит, повишен холестерол и триглицериди, хормонален дисбаланс. Моля, дайте препоръки как бих могла да си помогна? Walter Last:

Прочетете още

Последни публикации:

Продукти

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност