НАНО-КОМ
Р Е К Л А М И от Google
Template Template
Template Петък, 27 Март 2015 Template

Продукти

Ангелит
Ангелит
16.00 BGL


Реклами от Google

Реклами от Google

Кой е тук?

В момента има 186 посетителя и 1 потребител в сайта
  • lulito167
 
Template
Начало Заболявания ШизофренияШизофрения
Размер на шрифта По-голям По-малък
Написано от Walter Last   
Сряда, 18 Април 2007 05:31

По количеството на хистамин в тялото може да се разграничат три различни биохимични типа шизофрения. Много хора, класифицирани като психично неуравновесени, много лесно се поддават на психично въздействие (екстрасензорно възприятие) и преди всичко имат нужда от напътствия и "основа". Обикновено симптомите на шизофреника изчезват по време на постене с вода. Това постене трябва да е съпроводено с тест за алергия или слабо алергична диета с чревно пречистване.

Първи Тип шизофрения-  слабо хистаминов

Слабо хистаминовият тип е "типичният" шизофреник, нечувствителен към болка и външно въздействие; инфекциозните и кожни реакции са редки; нивото на калций е високо; киселинността (pH) е по-скоро алкална. Понякога е налице " церебрална алергия", която причинява ускорен пулс (90-100); мисловните процеси често са свръх активни.

Диета: Преди всичко вегетарианска сурова диета, но висока на протеини; избягвайте млечните изделия и глутена. Тест за алергии. Дълго, контролирано постене с пресни зеленчукови сокове. Приемайте морски дарове, рибени масла, ленено масло, ленено семе, и различни кисели плодове.

Добавки: Високи дози В- витамини, ако е възможно 5 мг фолиева киселина с всяко хранене, инозитол, достатъчно ниацин с храната, за да се направи прочистване, до няколко грама, алтернативно използвайте ниацинамид; витамин В12 чрез инжектиране.
10 гр. аскорбинова киселина (витамин С), частично неутрализирана с калиев бикарбонат и магнезия; манган, цинк, високи дози от масло на Безстъблена иглика (Evening Primrose) и лецитин, глутамин, хистидин, триптофан, храносмилателни ензими (панкреатин). Намалете до минимум потреблението на мед (copper).

Допълваща терапия: Синя светлина в свръх активните периоди; по друго време опитайте с оранжева или червена светлина. Опитайте да стимулирате възпалителния отговор, например с blistering агенти, горещи вани, съпроводени с потене. Повишете киселинността на тялото.

2 Тип шизофрения – силно хистаминов

Силно хистаминовият шизофреник проявява по същество хипогликемична индивидуалност и е много податлив към алергични реакции. Главните симптоми включват самоубийствени депресии, натрапчиви мисли, периоди на свръх "събуждане" и мисловен безпорядък, често главоболие и виене на свят, кръвното налягане е по-скоро ниско, киселинността е висока, кожата е чувствителна и може да има разширени кръвоносни съдове (розови бузи).

Добавки: Високи дози от всички витамини и минерали, медта (може да е от полза). Витамин В12 чрез инжектиране, никотинамид до 10 гр., метионин, високи дози глутамин, без ниацин, фолиева киселина или лецитин, алкализиране на тялото. При хронични депресии, триптофан и тирозин; ако една добавка не помогне, използвайте друга.

3 Тип- шизофрения, причинена от стрес

Хората, които са засегнати от този тип шизофрения имат добро разбиране за своето състояние и добър отговор. Като допълнение към класическите симптоми на шизофренията има наличие и на симптоми за недостиг на цинк и витамин В6; бели петна по ноктите, загуба на сънна памет, сладък аромат на дъха, стрии, неспособност на загар и чувствителност към слънчевата светлина, понякога имат болки в горната лява част на стомаха, възможно е треперене, спазми, амнезия, импотентност, менструални проблеми.

Диета: Хипогликемична диета, тест за алергии.
Добавки: Витамин В6 до 3 грама на разделни дози, до 500 мг от хелатен цинк с всяко хранене (по-малко като оротат), витамин В12 чрез инжектиране, висок прием на магнезий, други витамини и минерали, както за силно хистаминовия тип.

Общи препоръки за всички типове: сънни внушения, екзорцизъм в терапията на резистентните случаи, ръководство на опитен медиум, живот с лечебна група в тишина и спокойствие, естествена обстановка, регресивна терапия, терапия за емоционално освобождаване. Избягвайте замърсяване с тежки метали, особено мед. Виолетова цветна терапия. Лечение за хронична Кандида инфекция. Използвайте жълт кантарион (St John's wort) по време на депресия.

Автор: Walter Last

                   

За повече информация вижте :

" Към сияйно здраве"

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

Натурални терапии

Хранене на мозъка

Още по темата:

Витамини

Минерали

Аминокиселини

Храносмилателни ензими

 
Template
Template Template Template
 

Вход

 
 
 
 

Мериан- консултант

КоличкаКоличката Ви е празна.

Нашите продукти

Топаз
Топаз
16.00 BGL


Инженерни услуги

Банер

3D принтиране

Банер

Реклами от Google

Реклами от Google

Знаете ли, че...

При употребата на рафинирана захар вашият организъм изпитва недостиг на витамините В12, Н, К и минарала калций.


Литотерапия

Банер

Facebook

Във Facebook можете да ни намерите на адрес:facebook.com/НАНО-КОМ-ООД

Абонамент за новини

Име:

Е-мейл:

 

Публикуването на информация от сайта е забранено. Цялата архитектура и съдържание на сайта са обект на авторско право на фирма НАНО-КОМ ООД. Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
По отношение на отговорността: Целта на публикациите в този сайт е предоставяне на информация за това, как да се използват естествените лечебни методи за подобряване на здравословното ни състояние и за преодоляване на болестите. Авторите и фирма НАНО-КОМ не носят законова отговорност за какъвто и да е проблем, възникнал при прилагането на тези методи. При тежко заболяване или ако не сте убедени в действието на точно определен курс на лечение се обърнете за помощ към компетентен здравен специалист.

.: НАНО-КОМ ООД :. Сайт за здравословен начин на живот и цялостно самолечение
Template
© 2015 Наноком ООД
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Template